Barion Pixel
Akció!

Venta tisztító, 250 ml

Original price was: 11 990 Ft.Current price is: 9 990 Ft. Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Venta tisztító, 250 ml

  • Intenzív tisztításhoz.
  • A Venta készüléktisztítót a Venta légtisztító rendszeres tisztításához fejlesztették ki. Félévente ajánlott használni. A Venta készülék tisztítóját a készülék tárolása előtt is ajánlott használni, hogy az összes maradvány eltávolítható legyen.
Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Venta tisztító, 250 ml

  • Intenzív tisztításhoz.
  • A Venta készüléktisztítót a Venta légtisztító rendszeres tisztításához fejlesztették ki. Félévente ajánlott használni. A Venta készülék tisztítóját a készülék tárolása előtt is ajánlott használni, hogy az összes maradvány eltávolítható legyen.

A gyártó termékleírása

Venta készüléktisztító a légmosóhoz

Szeretne optimális ellátást és hosszú élettartamot a légtisztítón? Ezután 6 havonta használja a Venta készüléktisztítót – minden tisztítás után gyakorlatilag új eszközt kap!

Miért használjon rendszeresen készüléktisztítót?

Intenzív tisztításhoz

A Venta készüléktisztító eltávolítja a vízkövet és a makacs szennyeződéseket. A készülék utána majdnem olyan, mint az új. Használja a készülék tisztítóját is, mielőtt tárolja a készüléket, hogy minden maradvány eltávolítható legyen.

Hosszú élettartamra

Mivel a Venta készüléktisztítót kifejezetten a Venta légtistítókhoz fejlesztették ki (az összes felhasznált műanyaghoz illesztve), készüléke hosszú élettartammal fog rendelkezni.

Környezetbarát és természetes

A Venta készüléktisztító természetes módon távolítja el a vízkövet és a makacs szennyeződéseket a rendkívül hatékony citrom vízkőeltávolítóval. Ezenkívül ez a tisztítószer szagtalan és színtelen, nem maró és biológiailag könnyen lebontható.

Venta készüléktisztító a következő eszközökhöz

Használja a készülék tisztítóját: LW15 / 25/45 Original, LW25 / 45 ComfortPlus, LW60T WiFi és LPH60 WiFi.

Hogyan használhatom a Venta készüléktisztítót?

LW25 / 45 ComfortPlus és LW15 / 25/45 modellek:

Intenzív tisztításhoz (kb. 6 havonta) töltse fel az üveg teljes tartalmát az édesvízbe, és hagyja a készüléket kb. 2 órán át működni alacsony intenzitáson. Ezután ürítse ki a piszkos vizet, és forgassa fel hideg vízzel (öblítés),majd ezt a vizet is öntse ki és töltse fel a készüléket tiszta vízzel. Javaslat: A tisztítás során szellőztessen, hogy elkerülje az erős szennyeződésből fakadó esetleges szagokat.

LW60T WiFi és LPH60 WiFi modellek:

Futtassa a tisztítási programot a kijelző Tisztítás gombjának megnyomásával, majd az utasítások betartásával. Szüksége van egy 250 ml-es készüléktisztítóra is.

Miért használjak Venta készüléktisztítót?

A Venta készüléktisztító egy környezetbarát, enyhe tisztítószer, amelyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy hosszú ideig biztosítsa a Venta légtisztító higiénikusan tökéletes működését. Soha ne használjon más savas tisztítószert vagy vízkőtelenítőt, mivel ezek gyakran tartalmazhatnak káros adalékokat (oldószereket, hangyasavat stb.), Amelyek stressz-korróziós repedést okozhatnak a műanyag alkatrészekben.

Van kérdése?

  • Meddig tarthat a készülék tisztítója? Megfelelő tárolás esetén – a sötét és hűvös – Venta készüléktisztító akár 30 hónapig is eltartható.
  • Maró a Venta készülék tisztítója? Kerültük az agresszív, erősen maró adalékokat. A készüléktisztító nemcsak biológiailag könnyen lebontható, a Venta készülékekben használt kiváló minőségű anyagok sem sérülnek meg.
  • Szagos-e a helyiség a légtisztító tisztításakor? Maga a tisztítószer szagtalan. A tisztítógép nagyon erős szennyeződésével együtt azonban a szagok a tisztítási folyamat során felmerülhetnek. Javasoljuk, hogy a Venta-t egy nyitott ablak elé helyezze a tisztítás idejére (kb. 2 óra).
  • Szükségem van-e a készülék tisztítójára, ha az ajánlott higiéniai terméket használom? Igen, javasoljuk a készülék rendszeres és intenzív tisztítását a higiénés szer használata ellenére is, még hosszabb élettartam érdekében.

Műszaki információk

Gyártó: Venta
Cikkszám: FBA_6005000
Termék méretek: 250 ml
Típusszám: 6005000
Tárgy súlya: 260 g

További termékinformációk

További információk

Gyártó

Venta

Gyártói garancia

1

Termékkód

B000ONOQUS