TENS/EMS készülékek

A TENS/EMS készülékek alkategóriája az Egészség kategóriába tartozik, és olyan elektromos készülékeket foglal magában, amelyek az egészségügyi problémák kezelésére szolgálnak.

A TENS (Transzkután Elektromos Idegstimuláció) és az EMS (Elektromos Izomstimuláció) készülékek különféle egészségügyi problémák enyhítésére használhatóak. Például fájdalomcsillapításra, izomlazításra, vagy izomnövekedés elősegítésére.

A TENS készülékek elektromos impulzusokat bocsátanak ki a bőrön keresztül, amelyek az idegek stimulálásával enyhítik a fájdalmat.

Az EMS készülékek pedig elektródákat használnak az izomstimulációra. Ezek segítenek az izmok lazításában vagy éppen az izomtömeg növelésében. Az ilyen típusú készülékek széles körben elérhetőek és használhatóak az otthoni környezetben. Fontos megjegyezni azonban, hogy a használat előtt tanácsos orvoshoz vagy szakemberhez fordulni, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a készülék használata biztonságos és hatékony.

A TENS/EMS készülékek széles körben használatosak a sportban és az egészségügyben, és segítenek az embereknek a fájdalom enyhítésében és a testükkel való jobb kapcsolat kialakításában.