Barion Pixel

Venta higiéniai szer, 500 ml

12 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Venta higiéniai szer, 500 ml

 • A tökéletes higiénia érdekében.
 • A Venta légmosó problémamentes működéséhez.
 • Tartozékok LW15, LW25, LW45 készülékekhez.
 • A termék légtisztító eszközökhöz készült. (nem kézfertőtlenítő)
Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Venta higiéniai szer, 500 ml

 • A tökéletes higiénia érdekében.
 • A Venta légmosó problémamentes működéséhez.
 • Tartozékok LW15, LW25, LW45 készülékekhez.
 • A termék légtisztító eszközökhöz készült. (nem kézfertőtlenítő)

A gyártó termékleírása

Venta higiéniai szer a légmosóhoz

Szeretne természetesen nedves szobai levegőt és egy ilyen tökéletes jó érzést? Akkor ebben egy Venta légtisztító segíthet. A tökéletes folyamatos működéshez használja a Venta higiéniai termékét.

Miért használjon higiéniai terméket a Venta készülékében?

A vízszűrőben nincs vízkőlerakódás

A víz keménységét úgy változtatják meg, hogy ne keletkezzen vízkőlerakódás. A csupasz üledéket 10-14 naponta lehet eltávolítani, egyszerűen öblítve.

Hatékony légnedvesítés – 30% -kal nagyobb párolgás

A higiéniai szer megakadályozza a víz gyöngyözését a műanyagban, és lehetővé teszi a panelek halmának teljes nedvesítését. Ez támogatja a párolgási folyamatot.

Higiénés művelethez

A Venta higiéniai szer támogatja a folyamatos higiénikus működést és pozitívan befolyásolja a Venta készülék élettartamát.

Venta higiéniai szer a következő eszközökhöz

Használja a higiéniaszert az 5-ös sorozat összes Venta légtisztítóval: LW15 / 25/45 Original és LW25 / 45 Comfort Plus.

Hogyan használhatom a higiéniai terméket?

A “kád” első feltöltésekor töltse fel a higiéniai terméket a vízbe. A palackon található jelölések segítenek meghatározni a Venta készülék helyes adagolását (lásd a képet). Csak rendszeresen töltsön friss vizet – ez újra aktiválja a Venta higiéniai termék összetevőit. A vizes kád minden egyes tisztítása után (14 naponta) adjuk hozzá a Venta higiéniaszert az édesvízhez. Természetesen minden intenzív (6 havonta) tisztítás után is a Venta készüléktisztítóval.

Így biztosíthatja, hogy a légmosó megfelelően működjön. Egy üveg nagyjából elegendő egy téli szezonban (5 hónap).

Használat előtt alaposan rázza fel!

Miért használjam a Venta higiéniai termékeket?

A higiéniai terméket kifejezetten a Venta készülékekhez fejlesztették ki, és tízszeres gyakorlata során milliószor bizonyított. Ezenkívül a Venta higiéniai termékben használt alapvető hatóanyagok biológiailag könnyen lebonthatók. Ezért a maradék vizet biztonságosan el lehet dobni a cseréjekor, például WC-n keresztül.

Van kérdése?

 • Káros a higiéniai termék? NEM! Több mint tízéves gyakorlat során a Venta higiénés szer a milliószorosan bizonyított már önmagában anélkül, hogy hallott volna az egészséget veszélyeztető vagy szennyezettség kritikus esetéről.
 • Bejut-e a higiéniai termék a levegőbe, amikor elpárolog? A Venta higiéniai termék összetevői nem párolognak el. Addig maradnak a készülékben, amíg ki nem öntik a tisztítás során (kb. 14 naponta).
 • Szagos-e a higiéniai termék? A higiéniai termék szagtalan.
 • Szükséges a higiéniai termék használata is, ha desztillált vizet használnak a készülékben? A higiéniai terméket desztillált vízzel is használja. A mészlerakódásokat nagyrészt megakadályozzák, de a panelek halmának teljes nedvesítését csak a higiéniai szer teszi lehetővé.
 • Meddig tart a higiéniai termék? A Venta higiénia-szer megfelelő tárolás esetén – sötét és hűvös, bontatlan csomagolásban – akár 30 hónapig is eltartható. A felbontástól számított 12 hónapon belül fel kell használni.
 • Az alsó részen és a lemezkötegen lévő lerakódások károsítják-e a légmosó működését? Nem. Az alsó rész és a tányérköteg összes maradéka (fehér, zöld-sárgás vagy barnás lerakódások) NEM befolyásolja a Venta légmosó működését. A Venta higiéniai szer hozzáadása biztosítja a tökéletes higiénikus működést.

Műszaki információk

Gyártó: Venta
Cikkszám: 6331000
Típusszám: 6331000
Méret: 500 ml
Stílus: Higiéniai termék

További termékinformációk

További információk

Gyártó

Venta

Gyártói garancia

1

Termékkód

B0000U1ZRM