Barion Pixel
Akció!

Pro Breeze 5 az 1-ben légtisztító

Original price was: 63 990 Ft.Current price is: 49 990 Ft. Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Pro Breeze 5 az 1-ben légtisztító

 • 5-IN-1 LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER: Előszűrőből, HEPA szűrőből, aktív szénszűrőből, hideg katalizátorból és ionizátorból áll. A többrétegű szűrő a legkisebb részecskék (0,3 mikrométeres vagy annál nagyobb) 99,97% -át képes felszívni.
 • IONGENERÁTOR: Megköti és semlegesíti a légszennyező anyagokat, például a finom port, a penészspórákat és a cigarettafüstöt.

Leírás

Pro Breeze 5 az 1-ben légtisztító

 • 5-IN-1 LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER: Előszűrőből, HEPA szűrőből, aktív szénszűrőből, hideg katalizátorból és ionizátorból áll. A többrétegű szűrő a legkisebb részecskék (0,3 mikrométeres vagy annál nagyobb) 99,97% -át képes felszívni.
 • IONGENERÁTOR: Megköti és semlegesíti a légszennyező anyagokat, például a finom port, a penészspórákat és a cigarettafüstöt. Tökéletes légtisztításhoz az apartmanban vagy a dohányzó helyiségben (40 m²-ig terjedő helyiségekhez alkalmas; 218 m³ CADR)
 • TÖBBFUNKCIÓS ALKALMAZÁS: Ideális kisállattartóknak, dohányosoknak, szénanátha-allergiásoknak, gyermekeknek, csecsemőknek vagy egyszerűen a levegő minőségének javítása érdekében. 
 • Beépített időzítő: Lehetővé teszi az automatikus be- és kikapcsolást 1, 2 vagy 4 óra után. A felhasználóbarát vezérlősávval 3 kapcsolási szint (alacsony, közepes, magas) között válthat, és beállíthatja az időzítőt és az alvó üzemmódot.
 • NAGYON HATÉKONY és STÍLUSOS LÉGTISZTÍTÓ: Segít az allergiák és a házpor elleni küzdelemben, és tökéletesen illeszkedik bármely otthonba vagy irodába. CE tanúsítvánnyal és RoHS-kompatibilis. FIGYELEM: Ez a légtisztító csak a PB-P01F légszűrővel kompatibilis !!

Termék információ

A Pro Breeze 5 az 1-ben légtisztító

Negatív iongenerátorral és többrétegű szűrőrendszerrel – beleértve a valódi HEPA szűrőt

 • 40 m²-es helyiségekig alkalmas
 • 99,97% -os szűrőteljesítmény
 • CADR: 218 m³ / h (128 CFM)
 • Teljesítmény: 45W
 • Méretek: 54 x 32,5 x 17 cm

Pro Breeze DE logó

Pro Breeze – háztartási gépek

A háztartási készülékek, ventilátorok és fűtőberendezések vezetője. Nemzetközileg ismert kiváló termékek kiváló minőségű fejlesztéséről.

 • Piacvezető termékek
 • Ügyfélorientált márka
 • Több mint 500 000 elégedett ügyfél

A többrétegű szűrőrendszer így működik:

Állati szőr ellen

1. fázis: előszűrő

Elnyeli a levegőben lévő nagyobb részecskéket, beleértve a port és a háziállatszagot. Ez különösen hozzájárul a szűrő hosszabb élettartamához.

 

A finom por ellen

2. fázis: HEPA szűrő

Biztosítja, hogy még az előszűrőn áthaladó kisebb részecskék is befogódjanak. Ebben a szakaszban a 0,3 mikronos részecskék 99,97% -a felszívódik.

 

Káros részecskék

3. fázis: aktív szénszűrő

Szennyező anyagok, szennyeződések, kellemetlen szagok és káros szerves vegyületek (illékony szerves vegyületek, VOC) elnyelésére szolgál.

 

baktériumok

4. fázis: hideg katalizátor

A szűrőrendszer utolsó szakasza biztosítja, hogy az utolsó szennyeződések, például a formaldehid felszívódjanak a levegőből.

 

Más funkciók:

Negatív iongenerátor

A negatív ionok a levegőbe kerülnek, és semlegesítik a nem kívánt pozitív ionokat a tisztább és egészségesebb levegőminőség érdekében.

Felhasználóbarát vezérlőpult

A készülék rendkívül felhasználóbarát, és lehetővé teszi a légtisztító erősségének, időzítőjének és alvási módjának egyszerű beállítását.

Cserélhető szűrő

Nagy felületének köszönhetően a többrétegű szűrő éjjel-nappal biztosítja a hatékony légszűrést, és könnyen cserélhető is.

Műszaki információk

Gyártó: Pro Breeze
Cikkszám: PB-P01-EU-FBA
Termék méretek: 32,5 x 17 x 54 cm
Gyártói referencia: PB-P01-EU-FBA
Teljesítmény: 45 watt
Tárgy súlya: 4,5 kg

További termékinformációk

További információk

Gyártó

Pro Breeze

Gyártói garancia

12

Termékkód

B074FZN122