Upgrow LCD digitális rajztábla, 10 hüvelykes

15 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Upgrow LCD digitális rajztábla, 10 hüvelykes, gyerekeknek

  • Nagyon könnyű használni – – Nyomja meg a “Törlés” gombot, és az írott vagy rajzolt elemek egy pillanat alatt elrejtésre kerülnek. Ha megkapta a táblagépet, és nem tudta először törölni, kérjük, kattintson az oldal lezárás gombjára, akkor minden rendben.
  • Nagyon könnyű és kompakt méret, 10 hüvelyk – az LCD írási terület csak 0,2 hüvelyk vastag, így az elektronikus írótábla könnyen hordozható hátizsákban, kézitáskában, hátizsákban vagy táskában.
  • Többfunkciós funkció – ezzel a hordozható íróasztallal bármikor és bárhol rögzítheti ötleteit. A gyerekek rugalmasan megtanulhatnak bárhol rajzolni anélkül, hogy túl sok papírt pazarolna. Tökéletes ajándék gyerekeknek, diákoknak, de tervezőknek, üzletembereknek, tanároknak stb.
  • A szem számára optimalizált és környezetbarát – ez az LCD írópanel nem bocsát ki vakító fényt vagy sugárzást. Ez optimálisan védi a szemét. Az író / rajzoló tábla papír nélküli, ezért nagyon környezetbarát. Érmecellás elemmel (cserélhető) működik, nagy hatékonyságú: akár 50 000-szer is törölhető, nagyon alacsony fogyasztású.
Műszaki információk
márka Upgrow
Tárgy súlya 159 g
A csomag mérete 26,4 x 18,6 x 1 cm
Elemek: 1 CR2 elem szükséges (mellékelve).
szín Rózsaszín + fehér
Kapacitású lítium akkumulátor 0,72 wattóra
Súlyú lítium elem 3 gramm
További termékinformációk
ASIN B07TTQW36Y

További információk

Gyártó

Upgrow

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07TTQW36Y

%d bloggers like this: