16.7%

Funkprofi 12 hüvelykes digitális rajztábla

14 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Funkprofi 12 hüvelykes digitális rajztábla gyerekeknek

  • Geschenk Jó ajándék Nincs fény, nincs vakító fény, nincs sugárzás, ez az íróasztal jó a tervezők, üzletemberek, tanárok, diákok stb. Számára, jó segítők festéssel, jelöléssel, tervezéssel, matematikával vagy grafikával.
  • Nagy méretek 28 cm * 18,5 cm * 0,5 cm (12 hüvelyk), súly: 261 g, a rugalmas LCD kijelző könnyen tisztítható és karbantartható. Fényvisszaverődés <30%, toll mérete: 12 cm * 8 cm, elegáns és egyszerű megjelenésű, könnyű és hordozható, könnyen kezelhető.
  • Környezetbarát és biztonságos Papír nélküli, kréta nélkül, illatos pigment nélkül, a 12 hüvelykes LCD-gombos tabletta gombnyomással több mint 10 000 alkalommal használható, alacsony energiafogyasztás, hosszú akkumulátor-élettartam.
  • Többfunkciós Ujjaival írhat a táblagépen, és nem kell aggódnia a festés miatt. A legújabb 2019-es kialakításnak köszönhetően képernyővédő és anti-clearance funkcióval rendelkezik, gyorsan és kényelmesen.
  • Csomagolási lista és garancia 1x LCD írótabletta, 2x író toll, 1 x védőtok, 1x beépített gombelem, 1x színes csomagolódoboz. Minden Funkprofi termék 45 napos pénz-visszafizetési garanciával és 24 hónapos garanciával rendelkezik. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, mi 24 órán belül válaszolunk.

Termék információ

Méret: 12 hüvelykes piros
  • A termék tömege a csomagolással együtt: 299 g
  • Elemek 1 lítium-ion elem szükséges.
  • Gyártói hivatkozás : DZDJ0053_2
  • ASIN: B07MLFS9QT

Mindenki számára hasznos, jó papírmentes alternatíva

Azok a gyermekek, akik szeretnek rajzolni, okosak.

A jobb agyat művészi agynak és kreatív agynak is nevezik. A graffiti a gyermekek fejlődésének fő eleme.

– Ez az íróasztal felkeltheti a gyermekek érdeklődését a tanulás, az egyszerű számolás, a gépelés és a szavak megjegyzése iránt.

– Ez a Maltafel a tervező fegyvere is: ötletelhet és folyamatosan növelheti a szimbólumok kreativitását.

– Ugyanakkor ez az LCD írótabletta elősegíti a szülő-gyermek interakciót, ami hatékonyabbá teszi a tanulást.

Jellemzők:

– Könnyű írni

–A törléshez szükséges kulcs

– Szemvédelem

–Intelligencia

–Kiemelkedően alacsony energiafogyasztás

– Esésbiztos

Leírás:

Méret: 28,5 x 18,5 x 0,5 cm

Súly: 0,1 kg

Egyszerű működés, nagyon hasznos, jó minőségű

Kapható piros, zöld, kék, fekete színekben. A rendelés leadásakor kérjük, hogy a kívánt színt a “Megjegyzés” rovatban jelölje meg!

Nagyon könnyű használni: Az 5-300 g nyomásérzékenység folyékonyabbá teszi az írást, az írást és az LCD táblagépen való rajzolást, akárcsak a papíron. Csak egyetlen gombnyomással gyorsan és egyszerűen törölheti a képeket és a szavakat teljes képernyős módban.

Rendkívül könnyű, pontosan rajzolhat és rajzolhat: Rugalmas, nagyméretű képernyő, az ultra-hordozható POM toll integrált gyufacélból készül, amely tartós.

Takarít meg egy csomó papírt

Ha gyermekei szeretnek festeni, ami azt jelenti, hogy sok papírt használnak, ez a tabletta kiváló alternatívája a papírmegtakarításnak.

Nincs szükség töltésre, nincs szükség USB-kábelre. Csak akkumulátorokkal kell működtetni (az akkumulátor egy beépített elem). Az akkumulátor CR2025, mely kicserélhető.

Az asztalhoz két toll és külön kiemelésként egy nagyon szép és jó minőségű védőtáska tartozik.

Kiváló írótabletta fiataloknak és időseknek, nagyszerű útközben!

Felnőttek számára is alkalmas, akik valamit festeni akarnak. Ha új képet szeretne készíteni, csak nyomja meg a gombot, és továbbra is megmutathatja tehetségét.

A jegyzetek használata az irodában nagyon szórakoztató.

Vékony és könnyű, nagyszerű és nagyon praktikus rajta tartani, vagy utazás közben viselni.

A mellékelt filc táska rendkívül elegáns.

További információk

Gyártó

Funkprofi

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07MLFS9QT

%d bloggers like this: