Barion Pixel

HUION 2020 ÚJ Kamvas 13 digitális rajztábla

143 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

HUION 2020 ÚJ Kamvas 13 digitális rajztábla

  • Tápellátás USB-kábellel: A 3 az 1-ben kábel mellett a Huion Kamvas 13 grafikus tábla egy teljesen felszerelt C-típusú kábellel is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Huion Kamvas csatlakozik egy C típusú HDMI csatlakozáshoz, támogatja a C típusú és C típusú kapcsolatot is. A C típusú bemenetet támogató laptopot könnyen csatlakoztathatja a Kamvas 13 rajzmonitorhoz anélkül, hogy C típusú HDMI adapter.
  • Kompatibilis az Android készülékekkel: A Huion Kamvas 13 nem csak a Windows és a MacOS kompatibilis, hanem az első olyan kijelzővel ellátott grafikus tábla, amely támogatja az Android eszközökhöz való csatlakoztatást egy teljesen felszerelt C típusú kábellel. Bármikor kifejezheti ötleteit és a Kamvas 13 tűs kijelzőjén, bárhol, ahol csak akar. MEGJEGYZÉS: Android-eszközökhöz csatlakoztatva további tápegységre van szükség.
  • Új PW517 toll PenTech 3.0-val: A továbbfejlesztett tolltechnika lehetővé teszi az érzékeny nyomásérzékelést és a bevitt sorok organikusabb megjelenítését. A PW517 akkumulátor nélküli toll, amelynek ± 60 ° -os döntési funkciója rendkívül érzékeny és stabil toll. 
  • Két választható mód közül: A kijelzővel ellátott Huion Kamvas 13 grafikus tábla könnyen válthat két üzemmód között. A toll mód akkor aktiválódik, amikor a Kamvas 13 képernyő ki van kapcsolva. Ez nem csak energiát takarít meg, hanem egy másik módot is kínál MEGJEGYZÉS: Kapcsolja ki a Huion Kamvas 13 készüléket, és USB-kábellel csatlakoztassa a laptophoz a Pen Tablet üzemmód aktiválásához.
  • TELJES laminálás, NAGY SZÍN: A teljesen laminált képernyő tükröződésmentes képernyővel kellemes vizuális élményt biztosít a párhuzamosság minimalizálása érdekében, a Huion Kamvas 13 grafikus tábla pedig tükröződés elleni képernyővel biztosítja, hogy képernyője tiszta  maradjon még erős fényben is. A 178 ° -os látószög és a 120% sRGB extra széles színtartomány élénk képeket eredményez, élénk színű és részletgazdag.
Műszaki információk
Márkanév HUION
Tárgy súlya 2,6 kg
Csomag méretek 40,6 x 25,9 x 7,6 cm
Gyártói referencia AD-EU-KAMVAS 13
további információ
ASIN B084WYGCPJ

Magyar nyelvű használati utasítás: LETÖLTÉS

Fontos megjegyzések:

1. Csatlakozási tippek:

A Kamvas 13 2 UB-C porttal van felszerelve, amelyek egyaránt támogatják az USB-C 3 az 1-ben csatlakozást (HDMI jel) és a teljes funkcionalitású C típusú csatlakozást (DP jel).

Csak a Huion teljes kábel működhet a Kamvas 13-zal.

1) A 3 az 1-ben USB-C kábel esetén

számítógépének rendelkeznie kell a csatlakozáshoz rendelkezésre álló HDMI és USB portokkal, ha nem, akkor a csatlakozáshoz átalakító adapterre van szükség. Ellenőrizze, hogy az USB- és a HDMI-kábel megfelelően csatlakozik-e a számítógéphez.

A hálózati adapterre már nincs szükség. A 3in1 kábel támogatja az 5V 2A töltőt. Bármely univerzális mobil töltő használható az áramellátáshoz.

2) A teljes C típusú kábel esetében

A csomag tartalma nem tartalmazza. Külön kell megrendelni. Ha szüksége van rá, kérjen további információt.

támogatja a C típusú és a C típusú csatlakozást a Kamvas 13 áramellátásához. Nincs szükség HDMI-portra vagy HDMI-adapterre.

A mobiltelefon és a számítógép C típusának legalább az USB 3.1 GEN1 és a DP 1.2 adatátviteli protokollt kell támogatnia.

3) Kapcsolat Android-eszközökkel,

A Kamvas 13 Android-eszközökhöz való csatlakoztatásához teljes körű C típusú kábelre van szükség.

Az Android-eszközhöz való csatlakozáshoz további tápegységre van szükség.

Az Android-eszközöknek támogatniuk kell az asztali operációs rendszert PC vagy DEX módban.

Kompatibilis Android-eszközök listája:

Samsung Galaxy Note 8/9/10/10 +, Samsung Galaxy S8 / 8 + / 9/9 + / 10/10 +, Samsung Tab S4 / S5e / S6, Huawei P20 / P30, Huawei Mate sorozat

Akkumulátor nélküli PenTech 3.0 PW517 toll

Akkumulátor nélküli PenTech 3.0 PW517 toll

Az új Huion – PenTech 3.0 technológiát alkalmazó, akkumulátor nélküli PW517 toll jobb stabilitást kínál alul elhelyezett hüvelyével, hogy reális rajzélményt nyújtson. Támogatja a ± 60 ° -os döntési funkciót és a 8192 szintű nyomásérzékenységet és a stabil szárat is, hogy reálisabb rajzélményt nyújtson a szokásos golyóstoll használata közben.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B084WYGCPJ

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HUION 2020 ÚJ Kamvas 13 digitális rajztábla” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: