Barion Pixel

HUION 2020 ÚJ Kamvas 13 digitális rajztábla

143 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

HUION 2020 ÚJ Kamvas 13 digitális rajztábla

  • Tápellátás USB-kábellel: A 3 az 1-ben kábel mellett a Huion Kamvas 13 grafikus tábla egy teljesen felszerelt C-típusú kábellel is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Huion Kamvas csatlakozik egy C típusú HDMI csatlakozáshoz, támogatja a C típusú és C típusú kapcsolatot is. A C típusú bemenetet támogató laptopot könnyen csatlakoztathatja a Kamvas 13 rajzmonitorhoz anélkül, hogy C típusú HDMI adapter.
  • Kompatibilis az Android készülékekkel: A Huion Kamvas 13 nem csak a Windows és a MacOS kompatibilis, hanem az első olyan kijelzővel ellátott grafikus tábla, amely támogatja az Android eszközökhöz való csatlakoztatást egy teljesen felszerelt C típusú kábellel. Bármikor kifejezheti ötleteit és a Kamvas 13 tűs kijelzőjén, bárhol, ahol csak akar. MEGJEGYZÉS: Android-eszközökhöz csatlakoztatva további tápegységre van szükség.
  • Új PW517 toll PenTech 3.0-val: A továbbfejlesztett tolltechnika lehetővé teszi az érzékeny nyomásérzékelést és a bevitt sorok organikusabb megjelenítését. A PW517 akkumulátor nélküli toll, amelynek ± 60 ° -os döntési funkciója rendkívül érzékeny és stabil toll. 
  • Két választható mód közül: A kijelzővel ellátott Huion Kamvas 13 grafikus tábla könnyen válthat két üzemmód között. A toll mód akkor aktiválódik, amikor a Kamvas 13 képernyő ki van kapcsolva. Ez nem csak energiát takarít meg, hanem egy másik módot is kínál MEGJEGYZÉS: Kapcsolja ki a Huion Kamvas 13 készüléket, és USB-kábellel csatlakoztassa a laptophoz a Pen Tablet üzemmód aktiválásához.
  • TELJES laminálás, NAGY SZÍN: A teljesen laminált képernyő tükröződésmentes képernyővel kellemes vizuális élményt biztosít a párhuzamosság minimalizálása érdekében, a Huion Kamvas 13 grafikus tábla pedig tükröződés elleni képernyővel biztosítja, hogy képernyője tiszta  maradjon még erős fényben is. A 178 ° -os látószög és a 120% sRGB extra széles színtartomány élénk képeket eredményez, élénk színű és részletgazdag.
Műszaki információk
Márkanév HUION
Tárgy súlya 2,6 kg
Csomag méretek 40,6 x 25,9 x 7,6 cm
Gyártói referencia AD-EU-KAMVAS 13
további információ
ASIN B084WYGCPJ

Magyar nyelvű használati utasítás: LETÖLTÉS

Fontos megjegyzések:

1. Csatlakozási tippek:

A Kamvas 13 2 UB-C porttal van felszerelve, amelyek egyaránt támogatják az USB-C 3 az 1-ben csatlakozást (HDMI jel) és a teljes funkcionalitású C típusú csatlakozást (DP jel).

Csak a Huion teljes kábel működhet a Kamvas 13-zal.

1) A 3 az 1-ben USB-C kábel esetén

számítógépének rendelkeznie kell a csatlakozáshoz rendelkezésre álló HDMI és USB portokkal, ha nem, akkor a csatlakozáshoz átalakító adapterre van szükség. Ellenőrizze, hogy az USB- és a HDMI-kábel megfelelően csatlakozik-e a számítógéphez.

A hálózati adapterre már nincs szükség. A 3in1 kábel támogatja az 5V 2A töltőt. Bármely univerzális mobil töltő használható az áramellátáshoz.

2) A teljes C típusú kábel esetében

A csomag tartalma nem tartalmazza. Külön kell megrendelni. Ha szüksége van rá, kérjen további információt.

támogatja a C típusú és a C típusú csatlakozást a Kamvas 13 áramellátásához. Nincs szükség HDMI-portra vagy HDMI-adapterre.

A mobiltelefon és a számítógép C típusának legalább az USB 3.1 GEN1 és a DP 1.2 adatátviteli protokollt kell támogatnia.

3) Kapcsolat Android-eszközökkel,

A Kamvas 13 Android-eszközökhöz való csatlakoztatásához teljes körű C típusú kábelre van szükség.

Az Android-eszközhöz való csatlakozáshoz további tápegységre van szükség.

Az Android-eszközöknek támogatniuk kell az asztali operációs rendszert PC vagy DEX módban.

Kompatibilis Android-eszközök listája:

Samsung Galaxy Note 8/9/10/10 +, Samsung Galaxy S8 / 8 + / 9/9 + / 10/10 +, Samsung Tab S4 / S5e / S6, Huawei P20 / P30, Huawei Mate sorozat

Akkumulátor nélküli PenTech 3.0 PW517 toll

Akkumulátor nélküli PenTech 3.0 PW517 toll

Az új Huion – PenTech 3.0 technológiát alkalmazó, akkumulátor nélküli PW517 toll jobb stabilitást kínál alul elhelyezett hüvelyével, hogy reális rajzélményt nyújtson. Támogatja a ± 60 ° -os döntési funkciót és a 8192 szintű nyomásérzékenységet és a stabil szárat is, hogy reálisabb rajzélményt nyújtson a szokásos golyóstoll használata közben.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B084WYGCPJ