Richgv 15 hüvelykes digitális rajztábla

21 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Richgv 15 hüvelykes digitális rajztábla gyerekeknek

  • A legjobb ajándék a gyermekek napja számára. A Ez is rajztábla, kreatív játék és ajándék gyermekek születésnapjára, karácsonyra, újévre. Hagyja, hogy a gyerekek élvezzék a firkálás szórakozását pigment / kréta porszennyezés nélkül.
  • Könnyen használható Ez a tabletta mindenki számára alkalmas. Sokat segít az irodában / iskolában / az építkezéseken, mint digitális hirdetőtábla / jegyzettömb / vázlatlap. Otthon is felhasználhatja üzenetek küldésére vagy bevásárló listák létrehozására.
  • Egy kattintással történő törlés this Ezzel az íróasztallal papír nélkül is írhat vagy rajzolhat! A törlés gomb egyszeri megnyomásával a képernyő új megjelenik. Vagy a képernyőzár gombbal elmentheti a tartalmat, ameddig csak akarja. A tábla egygombos akkumulátort használ, amely akár 100 000 törlést támogathat, és új elem cseréje egyszerű.
  • Prompt 1. A szállítás során a képernyőn lehetnek bizonyos jelölések. Írás / rajzolás előtt törölje a törlés gombot. 2.Ha a törlés gomb nem működik, tiltsa le a képernyőzárat. 3. Ha a törlés gomb a képernyőzár letiltása után sem működik, kérjük, cseréljen ki egy új akkumulátort.
Műszaki információk
márka Richgv
Tárgy súlya 440 g
Termék méretek 30,5 x 0,8 x 24,5 cm
Elemek: 1 lítium-ion elem szükséges (tartozék).
Típusszám 15
szín kék
Kijelzo méret 15 hüvelyk
Processzormagok 1
RAM mennyisége 1 KB
Grafikus koprocesszor 1
operációs rendszer Földi szeder
Kapacitású lítium akkumulátor 3 watt óra
Súlyú lítium elem 0,85 gramm
Lítium-ion cellák száma 1
További termékinformációk
ASIN B07QN2RKXJ

A Richgv professzionális elektronikai vállalat, kiváló minőségű elektronikai termékek széles választékát kínálja felnőtteknek és gyermekeknek.

Az LCD írótabletta a termékcsaládhoz tartozik, beleértve a 8,5 hüvelyk, 10 hüvelyk, 11 hüvelyk, 12 hüvelyk és 15 hüvelykes opciókat felnőtteknek és 2-3 évesnél idősebb gyermekeknek.

Sokféle alkalmazás:

Kezdőlap / Iroda / Iskola / Park / Utazás, rajzolótábla, digitális jegyzettömb, elektromos hirdetőtábla, számítási és írási eszközök stb.

  • Jó eszköz a gyermekek érdekeinek gondozására.
  • Nagyszerű híd a szülő-gyermek kötés javításához.
  • Tökéletes eszköz, amely életét szórakoztatóbbá teszi.
  • Jó termék a papírfogyasztás csökkentésére és a környezet védelmére!

 

További információk

Gyártó

Richgv

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07QN2RKXJ

%d