Emwel Maltafel digitális rajztábla gyerekeknek

14 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Emwel Maltafel digitális rajztábla gyerekeknek

  • Könnyen használható: Csak nyomja meg a törlés gombot, az összes írás / rajz egy másodpercen belül elrejtésre kerül. Nagyszerű a gyerekek számára a kalligráfia elsajátításához és kommunikációs eszközként a nehézségekkel küzdő emberek számára;
  • Legújabb formatervezés: rajzolhat gyönyörű és kreatív képeket. Ideális felnőttek és gyermekek számára (3 évesnél idősebbek számára), hogy megtanulják írni vagy játszani a rajzjátékot.
  • LCD-szemvédelem és környezetbarát: búcsút mond a hagyományos graffitistól, és üdvözölje a környezetbarát festményeket: nincs fényes képernyő, nincs kék fény, nincs szemkárosodás; 50 000 törlésnél, alacsony energiafogyasztással hosszú ideig működhet.
  • Széles körű felhasználás: Elősegítheti a gyermekek tanulási és innovációs készségeit, felhasználhatja otthon rajzolásának megtanulására, és ez az írópad a gyermekeket is elfoglalja az autóban, repülőgépen vagy étteremben. A diákok és a tanárok rajzolások készítéséhez és jegyzetek készítéséhez használhatják. Felnőttek számára is alkalmas lista és bevásárló lista készítéséhez.
  • A szállítás tartalmazza: 1 * 8,5 hüvelykes írótabletta, 1 * író toll, 30 napos garancia garancia.
Műszaki információk
márka Emwel
Tárgy súlya 181 g
A csomag mérete 24,2 x 17 x 0,5 cm
Gyártói referencia WS-B285
További termékinformációk
ASIN B07T9JDRP2

Többfunkciós funkció – Ezzel a hordozható íróasztallal bármikor és bárhol rögzítheti ötleteit. És gyermekek számára megtanulhatják rajzolni otthon is. Ez jó ajándék gyermekeknek, diákoknak, valamint tervezőknek, üzletembereknek, tanároknak stb.

Takarítson meg papírt és a környezetet: A Newye LCD írófelületét élettartama akár 100 000-szer is törölhető, ami azt jelenti, hogy egy darab NEWYES kártya 100 000 darab papírt vagy 3 fát takarít meg.

Figyelem és 100% garantált:

1. Az akkumulátor CR2016, amely cserélhető.

2. A szállítás miatt az LCD-képernyőn lehetnek jelölések. A törléshez nyomja meg a törlés gombot.

További információk

Gyártó

Emwel

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07T9JDRP2

%d bloggers like this: