Barion Pixel

Naipo MGF-F15 görgős lábmasszírozó légkompresszióval

77 280 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Cikkszám: MGF-F15 Kategória:

Leírás

A Naipo Brand elkötelezte magát, hogy fókuszba a masszázst helyezze, azt a fajta masszázst, amire időt sem kell szánnod, mert vezetés alatt, az ülő munka mellett, tv nézés közben is egyszerre tudsz relaxálni és közben egyéb tevékenységet ellátni.

Az iszonyatos tempót diktáló világban ne hanyagold a feltöltődés! Masszőr nélkül élvezd a mélyreható masszázst, lazítsd az izmokat, csillapítsd a fájdalmakat otthonodban, munkahelyeden.

Naipo MGF-F15 modell számos olyan funkcióval rendelkezik, mely az igényedet kielégíti. 

Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes alátámasztása a lábfej dögönyözése alatt. A szövetbe beépített kétirányú mozgás a normál kéz által végzett masszázséhoz, míg a 3D forgó masszázsgolyók a dagasztás elvén létrejött shaitsu masszázshoz hasonlítható. Használata közben kellemes közérzetet biztosít, jótékony hatással bír az izmok ellazulásában, feszültség, stressz oldásában.

A készülékben elhelyezett 3 db masszázshenger a sarok, talp valamint a lábujjak folyamatos masszázsa valamint a lábfejre érkező légkompresszió biztosítja a teljes ellazulást.

A masszázs intenzitása szabályozható: erős, közepes, gyenge.

Téli hónapokban a beépített fűtőszálaknak köszönhetően egyszerűen és gyorsan felmelegítheted, a lábfejed miközben élvezed a dögönyözés adta előnyöket 

Csomag tartalma: 1db lábmasszírozó, 1 pár lábzsák, 1 db elektromos tápkábel, használati utasítás, jótállási jegy

Műszaki paraméterek:

modell: MGF-F15

mérete: 430x390x250

feszültség: 12V 3A

tömege: 4 kg

teljesítmény: 36W

időzítés: 10, 15, 20 perc

funkció: masszázs/rezgés/fűtés

garanciális idő: 1 év