Barion Pixel

Naipo MGPC-5610 vezeték nélküli kézi masszírozó

21 795 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Cikkszám: MGPC-5610 Kategória:

Leírás

A kivalló minőséget képviselő Naipo cég kézi masszírozójának továbbfejlesztett változata az MGPC-5610 típusú vezeték nélküli kézi masszírozó.

Az újratölthető akkumulátornak köszönhetően bárhol, bármikor kényelmesen használható.

Feltöltött állapotban akár 1,5 órányi vezeték nélküli használatot is kényes fenntartani.

Intenzív masszázs:

A Naipo vezeték nélküli kézi masszírozó erőteljes masszázsa óriási hangsúlyt fektet az akupunktúrás pontokra, hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget, fáradtságot. Sebességfokozatok száma: 5, masszázs típusok száma: 5.

Több masszázsfej:

3 különböző masszázsfej biztosítja az eltérő testrészek, mint pl: nyak, váll, láb, comb, derék, hát és lábfej rendkívül intenzív dögönyözését, masszírozását. Bátran válassz közülük annak függvényeként, hogy relaxáló, izom letapadást feloldását szolgáló vagy fájdalomcsillapító funkciót szeretnél elérni vele.

Egyszerű kezelhetőség:

A kézi masszírozó használata roppant egyszerű. Válassz a masszázsfejek közül, helyezd a termék fejére, állítsd be a kívánt masszázs típusát, erősségét és élvezd a masszázs adta izmok számára felüdülő élményt.

Letisztult formatervezés:

A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy akár a kézi táskában is magaddal vidd. Elegáns, letisztult formatervezés, gumírozott markolat pedig a könnyed tapadást, stabilt tartását segíti a készüléknek. Használja az egész család vagy lepd meg vele szeretteidet. Kitűnő ajándék.

 

Műszaki paraméterek:

brand: Naipo

modell: MGPC-5610

mérete: 385x70x110 mm

töltése: USB kábel