Barion Pixel

24H EKG Holter heveder

114 450 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Cikkszám: ER1 Kategória:

Leírás

A Viatom megalkotta az EKG személyi öndiagnosztikai monitort ER1modelljével.

Kerüld el a sorban állás, a hosszas várakozást és ellenőrizd otthon, sportolás vagy munka közben szíved állapotát. A készülék segítséget nyújt abban, hogy akár napi rutint ellátó feladatok vagy sportolás közben, komfortérzetünk nem zavarva pillanatnyi, mondjuk néhány perctől akár 24 órás EKG mérést végezzünk.

Kompakt és egyszerű viselet

Készülék felhelyezésére történhet heveder vagy az elektróda segítségével a mellkasra rögzítve.

Biztonságban – az adatok nem vesznek el 

A Viatom megalkotta azt a fajta tudást, hogy az EKG elektróda-heveder viselete mellett bátran végezheted teendőid, hiszen rendellenes érték esetén jelez felhasználójának. Orvosilag pontos EKG adatokat szolgáltat. A folyamatos monitorizálás alatt folyamatos az analízisek felállítása is. A mellékelt PC szoftver ezekből az adatokból átfogó jelentést (PDF) készít. Ez a jelentés egy AI algoritmus alapján készült. Ebből a célból először egy ingyenes fiókot kell létrehozni a PC szoftver segítségével, amely továbbítja a feltöltött adatokat az elemzéshez (Az adatok tárolása az Egyesült Államokban történik az AWS-en). Az algoritmus ezután több mint 300 000 EKG adatrögzítést és 50 millió pontosan megjelölt adattöredéket tartalmaz a részletes és pontos értékeléshez. Így automatikusan észlelhető 16 kategória intelligens diagnózisa és több mint 104 típusú kóros EKG esemény. Ezen görbéket és adatokat bármikor pdf-ben kimentheted, és a szakorvosnak továbbíthatod.                    

Használata: Csatold, fel a vezeték nélküli készüléket a mellkasra és el is elindul automatikusan a mérés. A mért adatokat valamint az analízist, statisztikákat, diagramokat számítógépeden megtekintheted. Adatokat PDF-ben mentheted a jövőbeni visszatekintés-összehasonlítás végett.

Csomag tartalma: 1db készülék, 1 db mellkas heveder, EKG elektródák (10 db), 1 db USB kábel, használati utasítás, jótállási jegy

Műszaki paraméterek:

  • modell: ER1
  • mérete: 100x23x8,3 mm
  • súlya: 18g
  • szívritmus mérése: 30-250 ütés között
  • akkumulátor típusa: lítium-polymer akkumulátor
  • akkumulátor üzemidő: 72 óra
  • töltése: micro USB
  • töltési idő: 2-3 óra

 

A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívhatja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal, javasoljuk, keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.