Barion Pixel
Akció!

HUION HS611 grafikus tábla, korallvörös, 2020-as kiadás

50 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

HUION HS611 grafikus tábla, korallvörös, 2020-as kiadás

  • Új multimédia gombok: Mivel az első multimédia gombokkal ellátott rajztábla, a HS611 felhasználóbarát és funkcionálisabb, mint a többi. Ezenkívül a tetején lévő multimédia gombok és érintőgombok ergonómiai kialakításúak, ezáltal maximalizálva a termelékenységet. A HS611 grafikus táblagép a munka és a szórakozás nagyszerű kombinációja. 10 programozható nyomógomb áll rendelkezésre a munka hatékonyságának javítása érdekében. 
  • Iparági vezető termékkonfiguráció: Kétféle adapter érhető el telefonokhoz / táblagépekhez való csatlakoztatáshoz. Különböző festési alkalmazások, például Huion Sketch élvezhetők. A táblagép munkaterülete telefonos módban 90,1 x 161,5 mm, PC-módban 258,4 x 161,5 mm (Megjegyzés: Jelenleg csak az Android 6.0 vagy újabb operációs rendszert futtató telefonok / táblagépek támogatottak).
  • Rendkívül vékony kialakítás és divatos színek: 7,3 mm vastagságú és 550 g tömegű HS611 az iparág legvékonyabb digitális rajztáblája, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A táblagép színe megfelel az ügyfél egyedi igényeinek. A pontrácsos lefedettség meghatározza a munkaterületet, és ezáltal javítja a munka pontosságát.
  • OseBattery nélküli toll dőlésérzékelés: A 60 ° -os dőléstartó a digitális tollat ​​olyan természetesvé teszi, mint egy normál toll. Döntse meg a tollat ​​az ütések árnyékolása érdekében. Az iparágban vezető 266PPS jelentési arány és a 8192 nyomásérzékenységi szint pontosabb és részletesebb ábrázolást biztosít.
  • Erőteljes USB-C interfész és tollhurok: Az USB-C portok gyorsabban továbbíthatják az adatokat, mint a mikro-USB portok. A kapcsolható USB-C interfész megkönnyíti a külső eszközökhöz való csatlakoztatást. A tartós és elasztikus poliuretánból készült HS611 toll hurkát kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a tollat ​​kényelmesebben és rugalmasabban tartsa.
Méret: 10,2 * 6,36 hüvelyk

Műszaki információk

Márka HUION
Tárgy súlya 1,24 kg
Csomagolás méretei 39,7 x 23,7 x 4,7 cm
Gyártói referencia Huion

További termékinformációk

ASIN B082XZQCS8

Az újonnan hozzáadott multimédiás gombok a HS611 tolltablettát a munka és a szórakozás nagyszerű kombinációjává teszik.

További funkciók

1. Az akkumulátor nélküli digitális toll kapacitív nyomásérzékelővel egyenletesebb és pontosabb vezetékbemenetet biztosít.

2. A HS611 Windows 10 vagy újabb verzióban is használható, ha nincs telepítve illesztőprogram, így a felhasználókat nem zavarja az illesztőprogram telepítése.

3. A kapcsolható USB-C interfész megkönnyíti a csatlakoztatást a külső eszközökhöz.

4. Az ívelt széle révén a HS611 is jobban néz ki.

5. 10 programozható nyomógomb áll rendelkezésre a munka hatékonyságának javítása érdekében.

Jegyzet:

1. A multimédia gombok csak a szokásos funkciókat használhatják, és nem támogatják a felhasználó által megadott beállításokat.

2. OTG adapter Jelenleg csak az Android 6.0 vagy újabb verziót használó telefonok / táblagépek támogatottak, míg az iPhone és az iPad jelenleg nem támogatott.

3. A HS611 grafikus tábla jelenleg nem támogatja az iOS rendszert.

Dolgozzon online

Hatékonyabban dolgozzon a Huion Tablettel. Használhatja online konferencia célokra, internetes konferenciákhoz, webinarokhoz.

huion
1

Multimédia gombok és toll hurok

A festmény és a zene világában

A HS611 grafikus rajz táblagépének sávjában irányíthatja a háttérzene és szabadon válthat a programok között anélkül, hogy megszakítaná a munkafolyamatot. Ez lenyűgöző munkakörnyezetet teremt.

Ezenkívül a tolltabletta tetején lévő multimédia gombok és érintőgombok ergonómiai kialakításúak a termelékenység maximalizálása érdekében.

Praktikus és helytakarékos tollhurok.

A tartós és elasztikus poliuretánból készült Inspiroy HS611 toll burkát kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a tollat ​​kényelmesebben és rugalmasabban tudja tartani.

2

Különböző technika

A pontrácsos lefedettség meghatározza a munkaterületet, és ezáltal javítja a munka pontosságát. Egy új permetező technika alkalmazásával a teljes tabletta színe integrálódik.

3

4.

5

 

Tökéletes partner a teremtéshez.

A vékony és könnyű, 550 g súlyú tolltablettát könnyű hordozni szabadban történő rajzoláshoz.

A HS611 grafikus tábla 10 * 6 hüvelykes aktív felületét a professzionális alkotó számára tervezték, lehetővé téve a természetesebb és pontosabb tollat.

Az Inspiroy HS611 segítségével szabadon engedheti kreativitását! Kétféle adapter áll rendelkezésre a telefonokhoz / táblagépekhez történő csatlakoztatáshoz, útközben is.

Egy toll a nagyobb hatékonyság érdekében.

Az akkumulátor nélküli, használatra kész PW500 digitális tollat ​​a kényelmet és a könnyű használatot szem előtt tartva tervezték.

± 60 ° -os dőlésszöggel, 266 PPS jelentési sebességgel és az iparág vezetõ nyomásérzékenységével 8192 minden vonal és löket bemenete élénken és finoman jelenik meg a képernyõn, ami fellendítheti munkáját.

Erős eszköz kompatibilitás.

A Huion HS611 grafikus táblagép támogatja a Windows 7, macOS 10.12, Android 6.0 vagy újabb rendszert futtató eszközöket. Készüljön fel arra, hogy ötleteit életre keltse.

Használható olyan népszerű alkalmazásokhoz, mint a Photoshop, a Paint Tool Sai, az Illustrator, a Sketchbook Pro, a Medibang Paint Pro és még sok más.

(* Az iOS jelenleg nem támogatott.)

6

Mi van a dobozban?

Rajztábla

PW500 digitális toll

USB-C kábel

Nibs x 8

Tolltartó PH03

X 2 adapter

Gyors üzembe helyezési útmutató

További információk

Gyártó

HUION

Gyártói garancia

12

Termékkód

B082XZQCS8