Huion Kamvas Pro 12 digitális rajztábla

138 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Huion Kamvas Pro 12 digitális rajztábla

 •  Toll dőlés indukció: Támogatja a dőlés ± 60 szintjét, könnyen szimulálhatja a speciális löket dőlési hatását, és automatikusan kijavíthatja a kurzort bizonyos programoknál, amelyek támogatják a döntést. A 8 192 nyomásérzékenységi szint, 266 PPS mintavételi arány, 5080 LPI kézírás felbontás, 120% sRGB színskála és 10 mm szenzormagasság.

Leírás

Huion Kamvas Pro 12 digitális rajztábla

 •  Toll dőlés indukció: Támogatja a dőlés ± 60 szintjét, könnyen szimulálhatja a speciális löket dőlési hatását, és automatikusan kijavíthatja a kurzort bizonyos programoknál, amelyek támogatják a döntést. A 8 192 nyomásérzékenységi szint, 266 PPS mintavételi arány, 5080 LPI kézírás felbontás, 120% sRGB színskála és 10 mm szenzormagasság.
 • La Tükröződésmentes, teljes bélésű képernyő: A 11,6 hüvelykes teljesen laminált képernyő hatékonyan csökkentheti az emberi szem vakító fényének környezeti fényzavarjait, és lerövidítheti a hegy és a kurzor közötti távolságot, úgy érzi, mintha egy papírlapra rajzolna.
 •  4 testreszabható billentyűparancs + 1 funkciógomb + 1 érintősáv: A funkciógombbal az érintősávot az érintősáv minden egyes rövid megnyomása után 3 különféle funkcióra válthatja, például méretezheti a vászont, nagyíthatja a keféket, és felfelé és lefelé görgethet. . Az OSD menüt a funkciógomb hosszú megnyomásával is felhívhatja.
 • Csúszásmentes szilikon betét és alumínium hátlap: A Kamvas Pro 12 alumínium hátuljával rendelkezik. Az eszköz tömege kevesebb, mint 1 kg, vastagsága pedig csak kissé nagyobb, mint egy mobiltelefonnál, így utazáskor kényelmesebbé és hordozhatóbbá teszi.
 • Tippek: Ezt a specifikációt zárójel nélkül külön kapjuk. Ha rögzítésre van szüksége, vásárolhat másik modellt Az illesztőprogram frissül a V14 verzióra. Támogatja a Windows és a MacOS rendszert, és tökéletesen kompatibilis a mainstream festési és tervezési szoftverekkel (például PS, SAI, KI, CDR).

Termék azonosító: B07W5432N2


Kamvas Pro 12 grafikus tábla képernyővel

1. Akkumulátor nélküli elektromágneses rezonancia – új, akkumulátor nélküli technológia, amely megakadályozza a digitális tollak problémáit töltés közben. Energiatakarékos, és pontosabb és természetesebb ecsetsimogatási élményt nyújt.2. A 8192 szint, a nyomásérzékenységi szint négyszeres növekedése 2048-hoz képest lehetővé teszi a részletes változtatásokat, mivel a különböző nyomásszintekkel beírt kézírás-vonalak pontosan rögzíthetők, és így biztosíthatók az egyes meghúzott vonalak simaságai és konzisztenciája. 5080 LPI felbontás – Az LCD képernyő kiváló felbontásának köszönhetően a megjelenített vonalak és színek érzékenyebbek. A kijelző pontossága javul pixel szinten, ami finomabb és simább kézírásbemeneteket biztosít. 178 ° -kal nagyobb látószög – A rendkívül széles, 178 ° -os látószög tiszta és gyönyörű képmegjelenítési effektusokat biztosít a színeltolás nélkül. 5. Billentyűkombinációk + érintősáv – a képernyő bal oldalán 4 gomb áll rendelkezésre a parancsikonok egyedi beállításához, míg a közeli érintősáv segítségével nagyíthatja a vásznat, beállíthatja az ecsetet és görgetheti az oldalakat. Több szögben állítható állvány – Az alumíniumötvözet használata jobb minőséget biztosít; 6 szög áll rendelkezésre a beállításhoz. Az illesztőprogram frissítve V14 verzióra – (a részletek a V14 illesztőprogram funkció bevezetésében találhatók a termékközpontban.) Több szögben állítható állvány – Az alumíniumötvözet használata jobb minőséget biztosít; 6 szög áll rendelkezésre a beállításhoz. Az illesztőprogram frissítve V14 verzióra – (a részletek a V14 illesztőprogram funkció bevezetésében találhatók a termékközpontban.) Több szögben állítható állvány – Az alumíniumötvözet használata jobb minőséget biztosít; 6 szög áll rendelkezésre a beállításhoz. Az illesztőprogram frissítve V14 verzióra – (a részletek a V14 illesztőprogram funkció bevezetésében találhatók a termékközpontban.)

Ennek a terméknek az állvány nem tartozéka.

Huion Sketch, Huion egyedülálló mobiltelefon-színező szoftvere.

A Huion Sketch egy intuitív rajzalkalmazás, paletta szimbólummal és jegyzetfüzet ikonnal a rajzoláshoz és a jegyzeteléshez. A laptop felhasználói felülete minimalista, a tetején többféle ecset- és színválaszték található. A művészeti vászon számos rajzfunkciót kínál, miközben megtartja a minimalista felhasználói felületet.

A Huion felhasználóinak nem kell fizetniük a Huion vázlatot. Letölthető a HUION hivatalos webéről. Kérjük, ellenőrizze, hogy van-e androidos telefon, miközben az iPhone jelenleg nem támogatott.

1.
1.

Technical specifications:

 • 8192 szint.
 • 266 PPS.
 • ± 60 ° -os dőlés
 • 5080LPI
Toll tartó.

Mind a függőleges, mind a vízszintes toll elhelyezését egy hüvelycsipesz és 10 csere tollhegy segíti.

Ergonomikus kialakítás

± 60 ° -os dőlésszög

A ± 60 ° -os dőlésszöggel kifejlesztett PW507 digitális toll lehetővé teszi a különböző formájú vonalbemenetek pontos reprodukcióját egy szoftverben, amely támogatja a dőléskefét.

Kitűnő előadás.

8192 nyomásérzékenységi szint, 266PPS jelentési sebesség biztosítja az azonnali és pontos választ.

1.

Kiváló színes kijelző

A 120% sRGB széles színskála 16,7 millió színt mutat élénk formában. A széles színskálának köszönhetően a Kamvas Pro 12 kiváló színmegjelenítő hatással bír, és jelentősen csökkentheti a színkülönbséget.

1.

 

1.

 

1.

 

1.

 

1.

1.

1.

Káprázásgátló üveg.

A tükröződésmentes üveg felülete jobban hasonlít a papír textúrájára, ami ugyanazt az érzetet kelti a felhasználó számára, mint a papírra rajzoláskor. A tükröződésgátló üveg jobban ellenáll a súrlódásnak és a korróziónak, ezért nincs szükség további védőeszközökre. Növelje a látószöget és javítsa a fényerőt a környezet okozta tükröződés csökkentése érdekében.

Kompatibilitás:

A Kamvas Pro 12 grafikus rajztábla kompatibilis a Windows 7 vagy újabb és a MacOS 10.12 vagy újabb verzióival, és számos fontos rajzszoftvert támogat (például PS, SAI, AI, CDR).

Több szögben állítható állvány

 • Összehajtható állvány hat szöggel a beállításhoz.
 • Állítható szög:
 • 45 fok 41,5 fok 37 fok 22,5 fok 19,5 fok 14,5 fok.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07W5432N2

%d bloggers like this: