Barion Pixel

Huion Kamvas Pro 12 digitális rajztábla

138 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Huion Kamvas Pro 12 digitális rajztábla

 •  Toll dőlés indukció: Támogatja a dőlés ± 60 szintjét, könnyen szimulálhatja a speciális löket dőlési hatását, és automatikusan kijavíthatja a kurzort bizonyos programoknál, amelyek támogatják a döntést. A 8 192 nyomásérzékenységi szint, 266 PPS mintavételi arány, 5080 LPI kézírás felbontás, 120% sRGB színskála és 10 mm szenzormagasság.

Leírás

Huion Kamvas Pro 12 digitális rajztábla

 •  Toll dőlés indukció: Támogatja a dőlés ± 60 szintjét, könnyen szimulálhatja a speciális löket dőlési hatását, és automatikusan kijavíthatja a kurzort bizonyos programoknál, amelyek támogatják a döntést. A 8 192 nyomásérzékenységi szint, 266 PPS mintavételi arány, 5080 LPI kézírás felbontás, 120% sRGB színskála és 10 mm szenzormagasság.
 • La Tükröződésmentes, teljes bélésű képernyő: A 11,6 hüvelykes teljesen laminált képernyő hatékonyan csökkentheti az emberi szem vakító fényének környezeti fényzavarjait, és lerövidítheti a hegy és a kurzor közötti távolságot, úgy érzi, mintha egy papírlapra rajzolna.
 •  4 testreszabható billentyűparancs + 1 funkciógomb + 1 érintősáv: A funkciógombbal az érintősávot az érintősáv minden egyes rövid megnyomása után 3 különféle funkcióra válthatja, például méretezheti a vászont, nagyíthatja a keféket, és felfelé és lefelé görgethet. . Az OSD menüt a funkciógomb hosszú megnyomásával is felhívhatja.
 • Csúszásmentes szilikon betét és alumínium hátlap: A Kamvas Pro 12 alumínium hátuljával rendelkezik. Az eszköz tömege kevesebb, mint 1 kg, vastagsága pedig csak kissé nagyobb, mint egy mobiltelefonnál, így utazáskor kényelmesebbé és hordozhatóbbá teszi.
 • Tippek: Ezt a specifikációt zárójel nélkül külön kapjuk. Ha rögzítésre van szüksége, vásárolhat másik modellt Az illesztőprogram frissül a V14 verzióra. Támogatja a Windows és a MacOS rendszert, és tökéletesen kompatibilis a mainstream festési és tervezési szoftverekkel (például PS, SAI, KI, CDR).

Termék azonosító: B07W5432N2


Kamvas Pro 12 grafikus tábla képernyővel

1. Akkumulátor nélküli elektromágneses rezonancia – új, akkumulátor nélküli technológia, amely megakadályozza a digitális tollak problémáit töltés közben. Energiatakarékos, és pontosabb és természetesebb ecsetsimogatási élményt nyújt.2. A 8192 szint, a nyomásérzékenységi szint négyszeres növekedése 2048-hoz képest lehetővé teszi a részletes változtatásokat, mivel a különböző nyomásszintekkel beírt kézírás-vonalak pontosan rögzíthetők, és így biztosíthatók az egyes meghúzott vonalak simaságai és konzisztenciája. 5080 LPI felbontás – Az LCD képernyő kiváló felbontásának köszönhetően a megjelenített vonalak és színek érzékenyebbek. A kijelző pontossága javul pixel szinten, ami finomabb és simább kézírásbemeneteket biztosít. 178 ° -kal nagyobb látószög – A rendkívül széles, 178 ° -os látószög tiszta és gyönyörű képmegjelenítési effektusokat biztosít a színeltolás nélkül. 5. Billentyűkombinációk + érintősáv – a képernyő bal oldalán 4 gomb áll rendelkezésre a parancsikonok egyedi beállításához, míg a közeli érintősáv segítségével nagyíthatja a vásznat, beállíthatja az ecsetet és görgetheti az oldalakat. Több szögben állítható állvány – Az alumíniumötvözet használata jobb minőséget biztosít; 6 szög áll rendelkezésre a beállításhoz. Az illesztőprogram frissítve V14 verzióra – (a részletek a V14 illesztőprogram funkció bevezetésében találhatók a termékközpontban.) Több szögben állítható állvány – Az alumíniumötvözet használata jobb minőséget biztosít; 6 szög áll rendelkezésre a beállításhoz. Az illesztőprogram frissítve V14 verzióra – (a részletek a V14 illesztőprogram funkció bevezetésében találhatók a termékközpontban.) Több szögben állítható állvány – Az alumíniumötvözet használata jobb minőséget biztosít; 6 szög áll rendelkezésre a beállításhoz. Az illesztőprogram frissítve V14 verzióra – (a részletek a V14 illesztőprogram funkció bevezetésében találhatók a termékközpontban.)

Ennek a terméknek az állvány nem tartozéka.

Huion Sketch, Huion egyedülálló mobiltelefon-színező szoftvere.

A Huion Sketch egy intuitív rajzalkalmazás, paletta szimbólummal és jegyzetfüzet ikonnal a rajzoláshoz és a jegyzeteléshez. A laptop felhasználói felülete minimalista, a tetején többféle ecset- és színválaszték található. A művészeti vászon számos rajzfunkciót kínál, miközben megtartja a minimalista felhasználói felületet.

A Huion felhasználóinak nem kell fizetniük a Huion vázlatot. Letölthető a HUION hivatalos webéről. Kérjük, ellenőrizze, hogy van-e androidos telefon, miközben az iPhone jelenleg nem támogatott.

1.
1.

Technical specifications:

 • 8192 szint.
 • 266 PPS.
 • ± 60 ° -os dőlés
 • 5080LPI
Toll tartó.

Mind a függőleges, mind a vízszintes toll elhelyezését egy hüvelycsipesz és 10 csere tollhegy segíti.

Ergonomikus kialakítás

± 60 ° -os dőlésszög

A ± 60 ° -os dőlésszöggel kifejlesztett PW507 digitális toll lehetővé teszi a különböző formájú vonalbemenetek pontos reprodukcióját egy szoftverben, amely támogatja a dőléskefét.

Kitűnő előadás.

8192 nyomásérzékenységi szint, 266PPS jelentési sebesség biztosítja az azonnali és pontos választ.

1.

Kiváló színes kijelző

A 120% sRGB széles színskála 16,7 millió színt mutat élénk formában. A széles színskálának köszönhetően a Kamvas Pro 12 kiváló színmegjelenítő hatással bír, és jelentősen csökkentheti a színkülönbséget.

1.

 

1.

 

1.

 

1.

 

1.

1.

1.

Káprázásgátló üveg.

A tükröződésmentes üveg felülete jobban hasonlít a papír textúrájára, ami ugyanazt az érzetet kelti a felhasználó számára, mint a papírra rajzoláskor. A tükröződésgátló üveg jobban ellenáll a súrlódásnak és a korróziónak, ezért nincs szükség további védőeszközökre. Növelje a látószöget és javítsa a fényerőt a környezet okozta tükröződés csökkentése érdekében.

Kompatibilitás:

A Kamvas Pro 12 grafikus rajztábla kompatibilis a Windows 7 vagy újabb és a MacOS 10.12 vagy újabb verzióival, és számos fontos rajzszoftvert támogat (például PS, SAI, AI, CDR).

Több szögben állítható állvány

 • Összehajtható állvány hat szöggel a beállításhoz.
 • Állítható szög:
 • 45 fok 41,5 fok 37 fok 22,5 fok 19,5 fok 14,5 fok.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07W5432N2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Huion Kamvas Pro 12 digitális rajztábla” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: