9.3%

XP-PEN Deco Pro Medium 15 x 8 hüvelykes

77 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

XP-PEN Deco Pro közepes grafikus tábla 15 x 8 hüvelykes tolltartó tabletta 8 Billentyűparancsok Double Wheel 8192 nyomásszintek – Kompatibilis a Windows, Mac és Android rendszerrel.

  • A Deco Pro grafikus tábla, az XP-Pen legújabb tabletta verziója debütálja a 2019-es Red Dot Design Award nyertesének és a Good Design Award 2018 nyertesének! Alumínium házból készült, ívelt alakja mindössze 7 mm, ezáltal sima és sima.
  • A Deco Pro grafikus tábla Android okostelefonokkal és Android táblagépekkel működik. . Az XP-Pen Deco Pro közepes méretű tolltabletta kompatibilis az Android 6.0, a Windows 7/8/10, a Mac OS X 10.10 és újabb verziókkal, és a legnépszerűbb kreatív programokkal működik, köztük a Medibang Paint, ArtRage, ibis Paint X, FlipaClip, Photoshop, SAI , Festő, Illustrator és Clip Studio és még sok más.
  • Az új, úttörő kettős kerék felület egyesíti a mechanikus és a virtuális kereket, amely lehetővé teszi több művelet végrehajtását egy kézzel. Emellett elkerüli a munkafolyamat és a kreatív folyamat zavarásait és megszakítását. Két kerékkel a rögzítés, írás, rajzolás és szerkesztés könnyebb és gyorsabb, mint valaha. Ez garantálja a nagyobb sebességet és az alkotásaira való teljes összpontosítást.
  • Az XP-Pen Deco Pro közepes méretű táblagép 60 fokos döntési funkciót támogat, és gyorsan és egyszerűen reagál a kezed természetes mozgására. A döntés funkció lágyabb és természetesebb átmenetet biztosít a vonalak és az ecsetvonások között, miközben lehetőséget ad a teremtés árnyékolására. A Deco Pro közepes méretű táblagép munkaterülete 11 x 6 hüvelyk, amely nagyobb képernyőt nyújt Önnek alkotásainak.
  • A Deco Pro közepes méretű rajztabletta intelligens C típusú USB porttal és felhasználóbarát szimmetrikus kialakítással rendelkezik, amely mind a jobb, mind a bal kezű felhasználók számára megfelelő. A kerék villogóval és állítható fényerővel van felszerelve, így elmerülhet a teremtésében, még gyenge fényben is.
Műszaki információk
Márkanév XP-PEN
Tárgy súlya 998 g
Csomag méretek 47 x 26,2 x 4,6 cm
Gyártói referencia DEDECPRO_M
további információ
ASIN B07TQ2GSBX

További információk

Gyártó

XP-PEN

Gyártói garancia

24

Termékkód

B07TQ2GSBX

%d bloggers like this: