10.5%

XP-PEN Deco Pro S kicsi, 13 x 7 hüvelykes rajztábla

50 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

XP-PEN Deco Pro S kicsi, 13 x 7 hüvelykes grafikus táblagép. Támogatja az Android Telefon Android táblagép rajzolótábláját 6 funkciógombbal 8192 Nyomásérzékenységi billentyűparancsok 8192 Nyomásszintek, fekete, kicsi.

 

  • A Deco Pro grafikus tábla, az XP-Pen legújabb tabletta verziója debütálja a 2019-es Red Dot Design Award nyertesének és a Good Design Award 2018 nyertesének! Alumínium tokból készült, ívelt alakja csak 7 mm, ezáltal sima és sima.
  • Az új, úttörő, kétkerekű felület egyesíti a mechanikai és a virtuális kereket, amelyek lehetővé teszik több művelet végrehajtását egy kézzel. Emellett elkerüli a munkafolyamat és a kreatív folyamat zavarát és zavarásait. Két kerékkel a rögzítés, az írás, a rajz és a szerkesztés könnyebb és gyorsabb, mint valaha. Ez garantálja a nagyobb sebességet és az alkotásaira való teljes összpontosítást.
  • Az XP-Pen Deco Pro kicsi tábla támogatja a döntési funkciót akár 60 fokig, és gyorsan és egyszerűen reagál a kezed természetes mozgására. A döntés funkció simább és természetesbb átmenetet biztosít a vonalak és a vonalak között, miközben lehetőséget ad a teremtés árnyékolására. 9 x 5 hüvelykes munkaterületével az XP-Pen Deco Pro Small a tökéletes kompakt és hordozható lehetőség rajzolásra és készítésre.
  • A Deco Pro Small rajztabletta intelligens C típusú USB porttal és felhasználóbarát, szimmetrikus kialakítással rendelkezik, amely mind a jobbkezes, mind a balkezes felhasználó számára egyaránt alkalmas. A görgős kerék jelzőlámpával és állítható fényerővel van felszerelve, így akár gyenge fényviszonyok között is elmerülhet az alkotásban.
  • Az XP-Pen Deco Pro Small Tablet támogatja az Android-eszközökkel való kapcsolatokat a 6.0 verziótól és az iSt-től, amely kompatibilis az XP-Pen Deco Draw Drawing alkalmazással. Az XP-Pen Deco Pro kis tolltabletta kompatibilis a Windows 7/8/10, a Mac OS X 10.10 vagy újabb verziókkal, és a legnépszerűbb kreatív programokkal működik, köztük a Medibang Paint, ArtRage, ibis Paint X, FlipaClip, Photoshop, SAI, Painter, Illustrator és Clip Studio és még sok más.
Műszaki információk
Márkanév XP-PEN
Tárgy súlya 1.46 Kg
termék méretek 35,1 x 19,9 x 1,7 cm
Gyártói referencia Deco Pro S
Szín fekete
további információ
ASIN B07SBNSQP9

További információk

Gyártó

XP-PEN

Gyártói garancia

24

Termékkód

B07SBNSQP9

%d bloggers like this: