Barion Pixel

ThiEYE autós kamera, FHD, 10 hüvelykes

55 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

ThiEYE autós kamera, FHD, 10 hüvelykes

 • 10 hüvelykes IPS széles érintőképernyő: 10 hüvelykes IPS érintőképernyő 1080P Full HD kamerával, 170 ° széles látószöggel rendelkezik kristálytiszta képminőséggel, Full HD felvétellel éjjel és nappal. Húzza az ujját az érintőképernyőn a navigáció megkönnyítése érdekében.
 • 🚚 Hurokfelvétel és G-érzékelő: A hurokfelvétel automatikusan felülírja a legrégebbi videó szegmenst, ha a tárolóhely megtelt, de az integrált G-érzékelő automatikusan lezárja a rögzített videókat, hogy az ütközés észlelésekor biztosítsa őket. Különböző nagy teljesítményű funkciók tökéletesen megfelelnek az Ön elégedettségének.
 • 🚚 Kettős HD kamera és 8 méteres hátsó hosszabbító kábel: A Full HD 1080P elülső kamerával és a vízálló Full HD 720P visszapillantó kamerával kombinálva ez a tükörjelző kamera rögzíti, és HD minőségben kínálja az autó elejét és hátulját is. Biztosítási igények a viták megelőzésére. 8 méter hosszú hátsó hosszabbító kábel, több típusú autókhoz alkalmas
 • WDR és parkolási felügyelet: A kamera növeli a képérzékelő fényérzékenységét alkonyatkor és sötétben. Ideális alagutakban, alkonyatkor és éjszakai vezetéshez. Az intelligens parkolási mód automatikusan elindul, és rögzít egy videofelvételt, amikor valaki ütközik az autójába. És minden alkalommal kb. 30 másodperc rögzítésre kerül, majd automatikusan bezáródik.
 • 🚚 Könnyű telepítés és további 32 GB-os TF kártya és kártyaolvasó: Az autókamera közvetlenül a meglévő visszapillantó tükörbe helyezhető. Ez nem károsítja autóját, és nem akadályozza meg kilátásait vezetés közben. A legtöbb vásárlóval ellentétben a kártyákat és a kártyaolvasókat egy 32 GB-os csomagban adjuk, ami sok pénzt takarít meg, és sok kényelmet jelent.

Termék információ

 • A termék tömege a csomagolással együtt: 839 g
 • Elemek 1 Lítium-ion akkumulátor szükséges (tartozék).
 • Gyártói hivatkozás : FCV2B
 • ASIN: B07ZYSVLNR

Dashcam, ThiEYE autós kamera videofelvevő

Miért válassza a tükrös kamerát?

 • A ThiEYE DashCam 1080P Full HD, 170 ° széles látószögű lencsével, 10 hüvelykes IPS érintőképernyővel, éjjellátó, hurok rögzítő és G-érzékelővel, parkolási megfigyeléssel és mozgásérzékeléssel, és teljesíti a vezérlés követelményeit.
 • Küldünk 32 GB-os SD-kártyát és kártyaolvasót , ezt nem kell külön megvennie. Azonnal felhasználhatja, amikor megkapja.

Dashcam, ThiEYE autós kamera videofelvevő

10 hüvelykes IPS széles érintőképernyő

A 10 hüvelykes, nagyon érzékeny IPS érintőképernyővel. Az összes beállítás elvégezhető az ujjával az érintőképernyőn. Ez nagyon kényelmes és gyors. A nagy, 10 hüvelykes képernyő a vezető számára nagyszerű vizuális élményt nyújt.

Parkolási támogatás

Az MD2 visszapillantó tükörkamera minden helyzetben a hátrameneti képet mutatja, amikor az R-sebességváltó be van kapcsolva. A parkolási segédprogram segít a biztonságosabb parkolásban is.

170 ° granulált látószög

Egy nagyságrendű, 170 ° -os amplitúdóban, öt különböző karril színben. A nagy lencse a 6G-os lencse.

Hurok rögzítés és G érzékelő

A hurokfelvétel automatikusan felülírja a legkorábbi videó szegmenst, amikor a hely megtelt, de a beépített G-érzékelő automatikusan lezárja a rögzített videót, hogy az ütközés észlelésekor biztosítsa azt.

További információk

Gyártó

ThiEYE

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07ZYSVLNR