Barion Pixel

Midland Bike Guardian motoros kamera, FHD

58 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Midland Bike Guardian motoros kamera, FHD

  • Full HD videók: A Dashcam kamera nagy felbontású Full HD videókkal rögzíti az utazást, és lenyűgöző tájképeket vagy motoros túra benyomásait rögzíti.
  • Fekete doboz funkció: Ha balesetbe kerül, egyszerűen mentse el a videofelvételeket a micro SD kártyára
  • Biztonság: Kompakt formájának köszönhetően a kamera nem befolyásolja a vezető látását, így garantálja az optimális vezetési biztonságot.
  • Könnyű telepítés: A fényképezőgép könnyen rögzíthető a motorkerékpárhoz a kormányrúd vagy a ragasztó segítségével. A vízálló USB töltőkábel lehetővé teszi vezetés közbeni használatot.
  • Minden pillanat alatt: A 120 ° -os rögzítési szögnek köszönhetően a Dashcam mindent rögzít, ami a motorkerékpár elején történik. Az integrált képstabilizátor kiváló minőségű képeket biztosít.

Termék információ

  • Termék méretei: 9 x 2,8 x 2,8 cm; 68 g
  • A termék tömege a csomagolással együtt: 440 g
  • Elemek 2 lítium polimer elem szükséges (tartozék).
  • Típusszám : C1415
  • ASIN: B07NYZSVVW

Termékleírások

A MIDLAND Bike Guardian a Midland Bike Guardian az első Midland Dashcam kamera motorkerékpárokhoz.
A mini kamera automatikusan bekapcsol, amikor a motorkerékpár elindul. Így vezetés közben könnyedén rögzítheti a lenyűgöző tájképeket vagy vezetési benyomásokat Full HD felbontásban.

A 120 ° -os rögzítési szögnek köszönhetően a Full HD Dashcam mindent rögzít, ami a motorkerékpár elején történik. Az integrált képstabilizátor kiváló minőségű képeket garantál. Ilyen módon újra és újra áttekintheti a vezetési élményt. A Bike Guardian telepítése nagyon egyszerű. A Dashcam a mellékelt konzol segítségével a kormányra van felszerelve. Kompakt alakjának köszönhetően a fedélzeti kamera nem befolyásolja a láthatóságot, és ezért a vezetés biztonságát. A vízálló USB töltőkábel lehetővé teszi a fényképezőgép töltését és használatát vezetés közben.

 Műszaki adatok:

2 üzemmód:
Akciókamera vagy dashcam funkció Felbontás: Full HD 1080p 27 kép / mp / HD kész 720p 55 kép / mp

Fotó és videó felvételek (SONY IMX 323 chip) Fotó felbontású 2MP széles látószögű lencse 120 ° képstabilizátor

Az esővíz védelme az IP65 beépített akkumulátor szerint Az akkumulátor élettartama: 3 óra kompatibilis a Micro SD kártya (opcionális) akár 128 GB-os töltéshez vezetés közben, a vízálló USB kábelnek köszönhetően.

Méretek: 30 mm átmérő / 90 mm hosszú Súly: 70 g Szállítási terjedelem: Bike Guardian Dashcam, kormánykerék-tartó, övtartó, 2 ragasztótartó (lapos és ívelt),

GO-PRO adapter, vízálló USB – Töltőkábel, USB adatkábel, zsinór

A vízálló USB töltőkábel lehetővé teszi a fényképezőgép töltését és használatát vezetés közben.

1

A Bike Guardian, az új FullHD motorkerékpár-kamerát úgy tervezték meg és építették fel, hogy újabb “szem” legyen, amely rögzíti vezetés közben minden pillanatot, miközben a Full HD 1080P vagy 720P HD meghajtók MOV-ban vannak

Kis utakon csak az újratölthető 680 mAh-os akkumulátort használhatja, amely két órás autonómiát ígér. Egyébként (a gyártó ajánlása szerint) a vásárláshoz mellékelt kábel segítségével hozzáférhet a motorkerékpár által biztosított energiához.

Az USB-aljzathoz csatlakoztatva a felvétel automatikusan elindul, és az eszköz kikapcsolásakor kikapcsol.

Kapacitásfelbontás:

Kapacitásfelbontás 1080p 720p

8 GB 70 perc 90 perc

16 GB 140 perc 180 perc

32 GB 280 perc 360 perc

64 GB 560 perc 720 perc

128 GB 1120 perc 1440 perc

5

DVR mód: A kamera automatikusan elindítja a felvételt az áramforrásról, és leállítja a felvételt, ha nincs csatlakoztatva. A legrégebbi fájlok automatikusan törlődnek, ha a microSD-kártya megtelt.

Actioncam: A felvételt manuálisan kell be- és kikapcsolni. A microSD-kártya feltöltése mellett a BIKE GUARDIAN leállítja a felvételt.

8 SD és 128 GB közötti SD támogatást nyújt

• Ajánlott a 10. vagy annál magasabb SD osztály használata

További információk

Gyártó

Midland

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07NYZSVVW