Barion Pixel
Akció!

SainSmart 3018-PRO CNC maró- és gravírozógép készlet

155 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

SainSmart 3018-PRO CNC maró- és gravírozógép készlet

 • CNC marógép: A 3018-PRO továbbfejlesztett változat. ABS házzal és ventilátorral felszerelve az új alaplap teljesítménye és stabilitása jelentősen javult. Nagy munkafelülete 300 x 180 mm x 45 mm. Orsó: 775 motor, 24 V, 10000 RPM.
 • Nyílt forráskódú szoftver: Arduino platformon alapul, és a Grbl-vel fut (mindkettő nyílt forráskódú), amely beolvassa a G-kódot és vezérli a marási mozgásokat. 

Leírás

SainSmart 3018-PRO CNC maró- és gravírozógép készlet

/alapgép lézer nélkül/
 • CNC marógép: A 3018-PRO továbbfejlesztett változat. ABS házzal és ventilátorral felszerelve az új alaplap teljesítménye és stabilitása jelentősen javult. Nagy munkafelülete 300 x 180 mm x 45 mm. Orsó: 775 motor, 24 V, 10000 RPM.
 • Nyílt forráskódú szoftver: Arduino platformon alapul, és a Grbl-vel fut (mindkettő nyílt forráskódú), amely beolvassa a G-kódot és vezérli a marási mozgásokat. Megbízhatósága és egyszerűsége miatt a Grbl ipari szabvány. Tehát nincs hiány támogatásban és erőforrásban, ha elakad.
 • Offline vezérlés: offline vezérlővel rendelkezik. A vezérlő segítségével az X, Y és Z tengelyek manuálisan beállíthatók anélkül, hogy csatlakoznának a számítógéphez.
  Megjegyzés: Az offline vezérlő és a PC nem használható egyszerre.
 • Mi a különbség? A SainSmart 3018-PRO prémium tápegységet kínál, és biztonsági javításokat hajtott végre az adapteren CE / FCC / UL jóváhagyással. Erősen nagy teljesítményre és hosszú élettartamra tervezték, ami azt jelenti, hogy a bemenet / kimenet stabil marad akkor is, ha hosszabb ideig dolgozik, vagy lézer modullal dolgozik.
 • SIKERES ÉS KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS: Mindenféle műanyagot, puha alumíniumot, fát, akrilt, PVC-t és deszkát vághat, így sokféle projekthez és anyaghoz használható. Az összeszerelés 8 egyszerű lépésben végezhető el. 

Termék információ

Az abszolút kezdő számára tervezett Genmitsu CNC Mill-Engrave Machine egy nagyszerű, önálló ütemű eszköz, amely lehetővé teszi, hogy olcsó platformon kipróbálhassa ötleteit a drága berendezések kockázata nélkül. Mivel az Arduino és a Grbl (mindkettő nyílt forráskódú) alapú, a támogatás, oktatóanyagok, kiegészítő tananyagok és új ötletek bőségesen elérhetők bőségesen az interneten keresztül.

Műszaki adatok:

 • Hatékony gravírozási terület: 300 mm x 180 mm x 45 mm (11,8 x 7,1 x 1,8 “)
 • Keretméret: 400 mm x 330 mm x 240 mm (15,7 x 13,0 x 9,4 “)
 • Keret anyaga: PF + alumínium
 • Z-tengely alkatrész anyaga: nejlon
 • Orsó: 775 motor; 24V; 10 000 fordulat / perc
 • Névleges teljesítmény: 60W; maximális teljesítmény: 120W
 • Léptetőmotor: 1,3 A; 12 V; 0,25 Nm nyomaték (2,2 in lb)
 • Marógép: hegy 0,1 mm, 20 °; Átmérő 3,175 mm
 • Támogatott operációs rendszerek: Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, MAC OS
 • Szoftver: Grbl-Controller (gyertya)
 • Tápegység: 24V / 5A

Jellemzők

3

Offline vezérlés

A SainSmart offline vezérlő moduljával a CNC útválasztót vezérelheti a számítógéphez való csatlakozás nélkül. A CNC router bárhol elhelyezhető, pl.  egy garázsban vagy műhelyben.

 

 

4

Újratervezett alaplap

ABS házzal és ventilátorral felszerelve az új alaplap teljesítménye és stabilitása jelentősen javult.

 

 

5.

Nyílt forráskód

Az Arduino és a Grbl (mindkettő nyílt forráskódú) támogatására épül, oktatóanyagok, kiegészítő képzés és a kipróbálható új ötletek bőségesek és könnyen megtalálhatók máshol az interneten.

 

 

7.

Rendelkezésre álló lézermodul

Ha tapasztalt CNC gravírozási rajongó vagy, és frissítést keresel, hozzáadhatod a géphez a lézermodul készletet. Ezzel a modullal teljesen más lehetőségeket kínálhat a kreativitás fejlesztésére. (Külön kell megvásárolni)

 

 

2

Sokoldalú

A Genmitsu képes mindenféle műanyag, puha alumínium, fa, akril, PVC és PCB, valamint más anyagok széles skálájának vágására. A tényleges metszési mélység 1,8 hüvelyk. Meg fogja találni, hogy a SainSmart Genmitsu egy remek önálló tanulási eszköz, amely lehetővé teszi, hogy olcsó platformon kipróbálhassa barkácsolási ötleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a drága berendezések károsodását.

cnc router

Új tápegység

Az új tápegységet átalakították, CE, FCC és UL tanúsítással, túlfeszültség-védelemmel, túláram-védelemmel, túlmelegedés elleni védelemmel és rövidzárlat-védelemmel. Az integrált áramkörök integrált intelligens kialakítása megakadályozza az áramellátást a készülék túlmelegedésétől és stabil töltési folyamatot biztosít.

Műszaki információk

További információk

Gyártó

SainSmart

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07G55SNZW