SPTA 20db HSS marófejek

17 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Rotációs maró, famaró, SPTA 20db HSS marófejek marófejek famarók 3 mm-es Dremelhez / forgószerszám tartozékok / barkács gravírozó bitek famegmunkáláshoz -OQA0384.

Erről a cikkről:

  • 【Professzionális szerszám】: Az SPTA fafúró- és maróvágók mikrofúrást, vagy vágást kínálnak különféle formákban barkácsmesterségekhez, például fagravírozáshoz, 20 db-os keményfém fúrókészlet 1/8 szárátmérővel (3 mm), amely a legnépszerűbb formákat tartalmazza használt, mindig van olyan típus, amelyik megfelel az Ön igényeinek.
  • 【Multi Tool】: A szuper nagy sebességű acél fagravírozó vágókat különféle anyagok vágására tervezték, mint például fa, műanyag, munkalap, gipszkarton, laminátum, üvegszál, vinil bevonat, puha fémek, például alumínium, jade, csont stb. A keményfém/alumínium marókat általában vas- és színesfémekhez, alumíniumhoz, lágyacélhoz és minden nem fémes anyaghoz, például műanyaghoz és fához használják.
  • 【Többfunkciós szerszám】: Szuper nagy sebességű acél áramszedő forgóvágó készlet gravírozásra, letörésre, hornyolásra, dörzsárazásra, ásásra és így tovább, és nagyszerű eszközök a részletes munkához, általában vágáshoz, alakításhoz, csiszoláshoz, polírozáshoz és távolítsa el az éles széleket, a sorját és a felesleges anyagot (sorja)
  • 【Univerzális kompatibilitás】: 3 mm-es szárú marókészlet a legtöbb marószerszámhoz vagy egyenes köszörűhöz, SPTA-hoz és sok máshoz, gyors anyageltávolításra tervezve minimális forgácsterhelés mellett, megakadályozza a vágófejet károsító vasforgácsok felhalmozódását és túlmelegedését.
  • 【Használat】: 20 db különböző kiváló minőségű HSS vágó tökéletes mindenféle munkához, mint például modellkészítés, famegmunkálás és gravírozás, barkácsmodellkészítés szerelmeseinek, mint például ékszerészek, amatőrök, művészeti és kézműves gyártók, modellkészítők stb.,
Az elem specifikációi

További információk

Gyártó

SPTA

color

ezüst

Gyártói garancia

1

Termékkód

B013P10ES8

%d bloggers like this: