29.6%

Odoland 22 részes kemping főzőkészlet

37 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Odoland 22 részes kemping főzőkészlet

  • A 22 részes szabadtéri főzőkészlet 4 fő számára ideális. 
  • A főzés sokféle módja: A nagy edényt fel lehet akasztani a tűz fölé, vagy egyszerűen szabad tűzre kell helyezni. A serpenyő és vízforraló nemcsak gázpalackkal, hanem tűzifával is használható.
  • Tapadásmentes és hihetetlenül tartós: Minden darab teflon tapadásmentes bevonattal rendelkezik az egyszerű tisztítás és tartósság érdekében.

Leírás

Odoland 22 részes kemping főzőkészlet

  • A 22 részes szabadtéri főzőkészlet 4 fő számára ideális.  
  • A főzés sokféle módja: A nagy edényt fel lehet akasztani a tűz fölé, vagy egyszerűen szabad tűzre kell helyezni. A serpenyő és vízforraló nemcsak gázpalackkal, hanem tűzifával is használható.
  • Tapadásmentes és hihetetlenül tartós: Minden darab teflon tapadásmentes bevonattal rendelkezik az egyszerű tisztítás és tartósság érdekében. Gyorsan elvezeti a hőt, és nélkülözhetetlen túlélőfelszerelés, amelyet hosszú ideig tartósak.
  • Jó szórakozást a főzéshez – bárhol is van: Ez a remek főzőkészlet azoknak való, akik szeretik a szabadtéri kempingezést családjukkal és barátaikkal! Könnyen hordozható, és kellemesebbé teszi a kempingezést, túrázást, pikniket és egyéb szabadtéri tevékenységeket!

Termékleírás

Az Odoland folyamatosan követi a legújabb kemping- és szabadtéri termékeket, és a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtja. Saját termékeinket tervezzük, fejlesztjük, gyártjuk és népszerűsítjük, hogy megbízható, költséghatékony, de kiváló minőségű termékeket biztosítsunk ügyfeleinknek.

2013 óta arra törekszünk, hogy a legjobb, de megfizethető termékeket szállítsuk. Ügyfeleink segítségével figyelemre méltó minőségű termékeket készítünk, és kiváló anyagokat használunk versenytársainkhoz képest. A 2013 -as sikeres kempingező edények bevezetése után az Odoland kevesebb mint 2 év alatt más iparágakra is kiterjesztette online üzletágát, beleértve a fitneszt, a sportot, a szabadban, a játékokat és a játékokat. Az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Kanadában és Japánban minden államban van online boltunk.

Mivel az Odoland továbbra is új piacokra terjeszkedik, a cél az, hogy termékeink világszerte elérhetőbbek legyenek, anélkül, hogy veszélyeztetnék a szolgáltatást és a termék minőségét. Az Odoland úton van arra, hogy világszerte globális márkává váljon.

Alumínium kemping edények.

Csomag tartalma:

– 1 nagy alumínium függőedényt
– 1 tapadásmentes alumínium edényt
– 1 vízforralót
– 4 rozsdamentes acél edényt
– 4 rozsdamentes acél bögrét (284 ml)
– 4 kanál
– 4 villát
– 2 kis táskát
– 1 nagy hordtáskát.

Kemping edénykészlet 2-3 fő kemping főzőedény készlet rozsdamentes acél 10 részes főzőberendezés

 

A nagy fazék felakasztható a tűz fölé, vagy egyszerűen nyílt tűzre helyezhető. Minden edény és vízforraló nemcsak gáztartállyal, hanem tűzifával is használható.

Kemping edények, könnyű alumínium kemping edények, összecsukható kemping edények, szabadtéri szakács.
Alumínium tapadásmentes serpenyő: Fordítható fogantyúk, hogy helyet takarítsanak meg.
Kemping főzőkészlet Alumínium edények főzőedény készlet kemping hátizsákos piknikkerthez

1 literes vízforraló.

Teflon tapadásmentes bevonattal rendelkezik a könnyű tisztítás és tartósság érdekében. Gyorsan vezeti a hőt, és hosszú ideig melegen tartja a vizet,teát, stb.

Kemping edénykészlet 2-3 fő kemping főzőedénykészlet rozsdamentes acél főzőedénykészlet

Rozsdamentes acél pohár (szilikonnal)

Nagy, könnyű és egymásra rakható.

Lógó edény összecsukható fedéllel.

Rozsdamentes acél lemez

Könnyen tisztítható, mosogatógépben is mosható.

Csésze fedéllel kemping csésze piknik víz csésze szabadtéri edények

Összecsukható kanál és villa

Rugalmas méret, könnyű kivitelezés, nagyon praktikus.

 

További termékinformáció

Gyártó: Odoland
Márka: Odoland
Készlet súlya: 2,04 kilogramm
ASIN: B07GNDR41V

További információk

Gyártó

Odoland

Gyártói garancia

12

Szín

Termékkód

B07GNDR41V

%d bloggers like this: