5.6%

Lixada fatüzelésű kempingkályha

16 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Lixada fatüzelésű kempingkályha

  • Könnyen telepíthető.
  • Könnyű és kényelmes hordozni. Jó szabadtéri főzéshez.
  • Használjon fát tűzgyújtáshoz.
  • Alkalmas táborozáshoz, piknikezéshez stb.

Leírás

Lixada fatüzelésű kempingkályha

  • Könnyen telepíthető.
  • Könnyű és kényelmes hordozni. Jó szabadtéri főzéshez.
  • Használjon fát tűzgyújtáshoz.
  • Alkalmas táborozáshoz, piknikezéshez stb.
Műszaki információk

A “Lixada” egy bejegyzett márka, amely olyan termékekre szakosodott, amelyek a táborozást, horgászatot, futást, kerékpározást, úszást, síelést és egyéb szabadtéri tevékenységeket támogatják. A Lixada egy fiatal csapat, és elkötelezett amellett, hogy első osztályú minőségű termékeket készítsen Önnek, és megfelelően javítsa a termékeket. Termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy nagyobb kényelemben élvezhesse a sportot.

1

Tökéletes ajándék táborozáshoz és szabadtéri főzéshez.

Ez a kályha rozsdamentes acélból / titánból készült, korrózióálló, rendkívül tartós és szuper könnyű. Csatlakoztassa az összes panelt mindkét oldalon. Ez csak néhány másodpercet vesz igénybe. Készítsen ételt könnyen megtalálható, korlátlan mennyiségű üzemanyaggal, például fával, gallyakkal, ágakkal, levelekkel és papírral, hogy ételt készítsen, bárhol. Hajtsa laposra a sütőt, és tegye egy zacskóba vagy hátizsákba.

A STURDY STRUKTÚRA könnyű újrafelhasználható és kényelmesen felszerelhető.

2
Jellemzők:

A grillezéshez használható hordozható fatüzelés doboz összehajtható, amelyet könnyen lehet hordozni. Tartós rozsdamentes acél sütő: Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, hordozható hátizsákkal. Egyedi rögzítési rendszer: A sütő felépítése stabil főzőlapot hoz létre, és egyenletesen osztja el a hőt.

Rozsdamentes acél tűzhely és grill.

Használat: 1-2 személyes anyag: 430 # rozsdamentes acél tok + 304 # rozsdamentes acél rács nyitott méret: 21 x 15 x 15 cm / 8,3 x 5,9 x 5,9 hüvelyk összecsukható méret: 21 x 15 x 4 cm / 8,3 x 5,9 x 1,6 hüvelykes grillfelület: 15 x 15 cm-es termék súlya: 0,85 kg Csomag mérete: 23 x 17,5 x 5,5 cm / 9,1 x 6,9 x 2,2 a csomag súlyában: 0,97 kg / 34 oz.

Csomag tartalma:

1 x tűzhely 1 x grill 1 x táska.

További információk

Gyártó

Lixada

Gyártói garancia

12

Termékkód

B01GFUSIX4

%d bloggers like this: