13.3%

Nextbase 422GW Full HD autós kamera

84 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Nextbase 422GW Full HD autós kamera

  • A VIDEÓ MINŐSÉGÉNEK ÉS TAPASZTALATÁNAK SZERETÉSE: Rögzítsen útközben 1440P / 30 képkocka / másodperc és 1080P / 60 képkocka / másodperc sebességgel a HD felvételi irányjelző kamera és az F1.6 lencse segítségével, hogy kiváló minőségű képeket érjen el útközben . A 140 ° széles szög nagymértékben lefedi az előtt álló utat és további védelmet nyújt. A díjnyertes 2,5 “-es IPS-HD érintőképernyő javította a képfelbontást és a tisztaságot.
  • QUICKLINK WI-FI ÉS BLUETOOTH – A 422GW a világ első 1440p-es kötőjel-kamerája Bluetooth 4.2-vel és Quicklink Wi-Fi-vel, amely automatikusan szinkronizálja a fájlokat a telefonnal, így a képanyagot gyorsan elérhetővé teszi a biztosító számára. Könnyedén szerkesztheti képeit, és megoszthatja azokat a MyNextbase Connect alkalmazással.
  • GPS-MODUL, G-SENSOR ÉS SOS VÉSZHELYZETI FUNKCIÓ – A 422GW tökéletes védelmet nyújt útközben. Kövesse nyomon a baleset bekövetkezését, rögzítse a felvételeket az ütésekre, és hagyja, hogy a műszerfal automatikusan segítséget hívjon baleset esetén, és sürgősségi szolgálatokat küldjön a helyére.
  • INTEGRÁLT ALEXA – A Nextbase Series 2 a világ első 1440p Dash Cam sorozata, amely integrálja az Alexát, és több tízezer készséghez fér hozzá. Felkérhetik Önt zenélésre, hívások kezdeményezésére, hangoskönyvek hallgatására, hírek hallgatására, az időjárás ellenőrzésére, az intelligens otthoni eszközök vezérlésére, útvonaltervezésre, parkolásra és egyebekre.
  • Kompatibilis a poliarizációs szűrővel és a kamerás modulokkal – A 422GW rendelkezik megfelelő portokkal egy további kameramodul csatlakoztatására a jobb teljesítmény érdekében, ideértve a fényképezőgépmodul további lehetőségeit a visszapillantó, a hátsó ablak és a belső tér számára, hogy elfoglalhassa az ön előtt álló utat és az utat.

Termék információ

  • Méret és / vagy súly: 15,2 x 7,6 x 12,7 cm
  • A termék tömege a csomagolással együtt: 440 g
  • Elemek 1 lítium-polimer elem szükséges (tartozék).
  • Típusszám: .
  • ASIN: B07PV1Q979

transzparens

1440p HD felbontás, 30 képkocka másodpercenként, 1080p 60 képkocka másodpercenként

A továbbfejlesztett 1440p HD felbontás másodpercenként 30 képkocka és 1080p sebességgel 60 képkocka másodpercenként egy F1.6 lencsével kiváló minőségű képeket és felvételeket biztosít az Ön biztonsága érdekében, és biztosítja, hogy rendelkezzen rendszámokkal és egyéb fontos információkkal, amelyekre később utalhat.

2,5 hüvelykes IPS HD érintőképernyő és 140 ° széles látószög

Felvételeket nézhet a rendkívül részletes 2,5 hüvelykes IPS képernyőn, 140 ° látószöggel, jobb képfelbontással és tisztasággal a kiváló minőségű felvételek készítéséhez.

QuickLink Wi-Fi és Bluetooth

A 2. sorozatú kamera a világon elsőként a Bluetooth 4.2 és Wi-Fi-vel rendelkezik, amely automatikusan szinkronizálja a fájlokat a telefonnal. Könnyedén szerkesztheti képeit, és megoszthatja azokat a MyNextbase Connect alkalmazással.

Nagy pontosságú 10x GPS-modul

A GPS funkció részletes információkat nyújt a baleset helyéről. Baleset esetén a videót, a GPS-helyzetet és a biztosítási részleteket gyorsan elküldik a biztosítótársaságnak.

Exkluzív új Click & Go PRO autós tartó

Beépített mágneses tápcsatlakozókkal könnyedén felszerelhető és eltávolítható a kamera. A tápkábelt közvetlenül a konzolba dugják, hogy a Dash Cam teljesen vezeték nélkül működjön.

További információk

Gyártó

Nextbase

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07PV1Q979

%d bloggers like this: