Barion Pixel
Akció!

Hardwire Dashcam autós csatlakozó készlet, Mini USB

15 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Hardwire Dashcam autós csatlakozó készlet, Mini USB

  • Bemeneti tartomány: DC 12 ~ 24 V kimeneti feszültség: DC 5 V kimeneti áram: 2A üzemi hőmérséklet: -40 ~ 160 fok F.
  • 10 láb hosszú vezeték kamerához és egyéb eszközökhöz mini USB készlettel. Új készletünk alacsony profilú Mini, Mini és ATO (Regular) keverő adapterekkel érkezik. 
  • 24 órás megfigyelés: csatlakoztassa a jármű vezetékkészletét az autó akkumulátorához vagy a biztosítékdobozhoz, hogy 24 órán keresztül folyamatosan biztosítsa az áramellátást. 
  • Kisfeszültségű védelem: Ha az automatikus funkció érzékeli az akkumulátor és az alacsony feszültség védelmét, akkor automatikusan lekapcsolhatja az energiát, ha alacsonyabb, mint 11,6 V vagy 23,5 V, és győződjön meg arról, hogy a jármű normálisan elindul-e.
  • A kimeneti feszültség stabilabb: A járműbe épített vezetékes készlet beépített pontos kapcsoló tápegységgel, képes 12 V (24 V) -ra átalakítani 5 V-ot, a kimeneti feszültség stabilabb.
Méret: mini usb
  • A termék tömege: 141 g
  • A termék tömege a csomagolással együtt: 181 g
  • Gyártói hivatkozás : HARDKIT-3
  • ASIN: B0789G3QT8

Termékleírások

Méret: mini usb

A Mini USB csomaggal ellátott Hardwire biztosítékkészlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a dashcam, mobiltelefon, táblagépek vagy más eszközök töltéséhez az autó akkumulátorából, még akkor is, ha a motor ki van kapcsolva. Túlfeszültség-védelemmel rendelkezik, így napi 24 órában felhasználhatja a műszerfal tápellátására anélkül, hogy az akkumulátor lemerülne. Folyamatosan videofelvételt készíthet autójában anélkül, hogy lemerülne az autó akkumulátora. Ha aggódik amiatt, hogy valaki behatol az autójába, amikor a parkolóban van, akkor biztos lehet benne, hogy a dashcam mindig be van kapcsolva és készen áll a felvételre. A Dash Cam Hardwire készlet szabadon tartja a 12 V-os aljzatot, így feltöltheti a telefonját, és a Dashcam ugyanakkor működhet. Ez azt jelenti, hogy kevesebb RF interferencia vagy zaj van, ha rádiót hallgat. Lejátszhatja kedvenc csatornáit

Amit tartalmaz:
1 x mini USB-vezetékkészlet,
1 x alacsony profilú mini biztosíték-kiegészítő áramköri biztosítéktartó
1 x mini-penge biztosíték-biztosíték kiegészítő áramkör-tartó
1 x ATO (normál) biztosíték kiegészítő-áramkör biztosíték A tartó

tulajdonságai:
tökéletes: parkolófelügyelethez vezetékes kábelkészlet kamerákhoz, a mini USB
24 órás felügyelettel védi az akkumulátort, amely kevesebb RF interferenciával tartja fenn a 12 V-os cigarettafoglalatot, új elektromos vezetéket ad a biztosítékdobozhoz.
Semmi sem változtatja meg az eredeti huzalozást. Könnyen telepíthető a meglévő útvonalra, tiszta és professzionális megjelenést biztosít számos elektronikus eszköz számára.

Műszaki információk:
Dugasz: Mini USB-csatlakozó
Bemeneti feszültség: 12V-24V
Kimeneti feszültség: 5V
Kimeneti áram: 2A
Üzemi hőmérséklet: -40 ~ 160 fok F

További információk

Gyártó

Hardwire

Gyártói garancia

1

Termékkód

B0789G3QT8