Naipo oPillow

23 785 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Cikkszám: oPillow-C1 Kategória:

Leírás

Naipo oPárna hátmasszírozó készülék

 • típusa: hát, derék, nyak és vádli masszírozó / melegítő funkcióval
 • extra: tenyérnyomás elvét követő masszázstechnika
 • széktámlára akasztható funkció
 • halk működés
 • bőrbarát, lélegző textília
 • felhasználók száma: több
 • egyszerű kezelhetőség
 • vezérlés: nyomógombok segítségével (távirányító)
 • masszázsfejek száma: 4
 • besorolása: wellness termék
 • kinek ajánlott?: idős korosztály, irodai vagy fizikai munkát végzők, managerek, sportolók számára
 • töltése: elektromos tápkábel

Gondold újra a masszázs élményét Naipo oPillow hátmasszírozó segítségével

 

Irodai munka mellett vagy akár a kanapén pihenve élvezd a Naipo oPillow hátmasszírozó készülék adta lehetőségeket.

 

Home office – irodai ülő munka okozta derékfájdalmakat enyhítsd a Naipoval!

 A termék segítséget nyújt a hát, derék, nyak és a vádli teljes relaxációjához a 2 masszázscsomó folyamatos és egyidejű körkörös mozgásával. A 3D forgó masszázsgolyók a tenyérnyomás terápia érzetét keltik. Használata közben kellemes közérzetet biztosít, ellazít, és kiküszöböli az ülő munka kártékony hatását. Ezt bizonyítja a 18mm-es mélynyomás kifejtés, a 35-45 fokos szög és a tudományosan bizonyított alátámasztás. A Naipo o-Pillow C1 hátmasszírozó jótékony hatással bír akár a letapadt izmok ellazulásában, feszültség, stressz oldásában. A készülék ergonomikus kialakításának köszönhetően illeszkedik az emberi test/hát, derék, nyak kontúrjához. A rugalmas tépőzár rögzítése támogatja a masszázs alatti stabilitást, könnyen és egyszerűen. A Naipo nem bízta a véletlenre, az öntapadó tépőzár kialakítását 3000 óra tesztelésnek vetette alá a tartós, elnyűhetetlen állapot érdekében.

Innovatív hő a biztonság jegyében

A hideg napokon alkalmazd a Naipo oPillow által biztonságos enyhe hőterápiát a kellemes közérzetért. A párna fűtési technológiája nyugtató hőt bocsájt ki, melyet egy intelligens vezérlőegység automatikusan szabályoz.

 

 Naipo oPárna a minőség jegyében

Kopásálló és a lélegző textília rendkívül tartós, minőségi textil kialakítását mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy több, mint 400 órányi tesztelésen ment keresztül.

Műszaki paraméterek:

neve: Naipo oPillow – Naipo oPárna hátmasszírozó készülék

modell: Naipo oPillow-C1

szín: szürke

feszültség: 12V

teljesítmény: 24W

termék mérete: 310X195x105 mm

párna mérete: 388x195x52

tömeg: 1,2 kg

 

A Naipo nem egy műszaki cikkeket gyártó vállalat, évek óta keresi és kutatja, mi az a termék mely megnyugtat, ellazít és a fájdalmadra megoldást nyújthat. Elkötelezte magát, hogy fókuszba a masszázst helyezni, azt a fajta masszázst, amire időt sem kell szánnod, mert vezetés alatt, az ülő munka mellett, tv nézés közben is egyszerre tudsz relaxálni és közben egyéb tevékenységet ellátni.

Az iszonyatos tempót diktáló világban szakíts időt a pihenésre, a feltöltődésre, az élvezetekre és menj el wellnessezni, a masszőrhöz, sportolj, relaxálj, hallgass zenét, találkozz barátokkal, de ha minden kötél szakad, használd a Naipot oPillow-C1 hátmasszírozó készüléket!

%d bloggers like this: