Barion Pixel

Naipo MGF-839A hő és görgős lábmasszírozó

101 340 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Cikkszám: MGF-839A Kategória:

Leírás

Az egész napos rohanás hatalmas nyomást generál a lábfejre. Nincs attól kellemesebb, mint a fárasztó nap után otthonodba hazaérve kényeztetni a lábfejed a Naipo MGF 839A görgős lábmasszírozóval.

Egyszerű kezelhetőség

A Naipo gondoskodott arról, hogy vezérlő panelén elhelyezett nyomógombok segítségével néhány másodperc alatt testre szabd az igényeidet, hogy mihamarabb élvezd a pihenést.

Személyre szabható masszázs

A Naipo MGF-839A típusú lábmasszírozó különböző intenzitása révén a számodra legalkalmasabb fokozatot állíthatsz be: gyenge, erős vagy közepes. A készülék képes a teljes lábfejet ellazítani, hiszen a dögönyözést mind a láb körül, a talpon, a boltíven valamint a sarkon is elvégzi. A hideg téli hónapokon akár a fűtési funkciót is igénybe veheted. Az enyhe, biztonságos hő percek alatt felmelegít a lábfejet.

Masszázs típusa

MGF 839A modell lehetőséget nyújt arra, hogy automata masszázsprogramja közül dönthetsz vibráló, görgős vagy légnyomást kifejtő kényeztetésről. Az igazán mélyen gyúró masszázs serkenti a vérkeringést, fellazítja az izmokat és felfrissít az otthonodban.

Hordozható kivitel

Ergonomikus fogantyúja valamint a mindössze 4 kg-os súlya segít a helyiségek közötti mozgatásban. Nappaliban, a hálóban vagy akár a munkahelyeden is élvez a Naipo adta masszázst élvezetét.

Higiénikus használat

A Naipo lábmasszírozó belső huzata hosszú időn át tartó mosható huzattal készült, így cipzár segítségével bármikor könnyen eltávolíthatod a higiénikus használat érdekében. Nyújt örömet szeretteidnek, használja akár az egész család.

Csomag tartalma: 1 db készülék 1 db elektromos tápkábel, használati utasítás, jótállási jegy.

Műszaki paraméterek:

modell: MGF 839A

feszültség: 100V-240V, 50HZ/60HZ

tömege: 5 kg

teljesítmény: 65W

időzítő: 15 perc

funkció: masszázs/rezgés/fűtés