Barion Pixel

DuoEKG SC – hordozható személyi EKG kontroll – tapaszok és vezeték nélkül

41 580 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Cikkszám: HM-ER2-SC Kategória:

Leírás

Kerüld el a sorban állást, a hosszas várakozást és ellenőrizd otthon, sportolás vagy munka közben szíved állapotát. A DuoEKG S készülék segítséget nyújt akár pillanatnyi napi kontroll vagy akár 5 perces EKG mérésre, szívritmus meghatározására. A DuoEKG-S készülék megmutatja az aritmiát, szívritmust, pitvarfibrillációt, tachycardiát, bradycardiát, korai pitvari összehúzódásokat.  A retikülben, zsebedben vagy akár a sporttáskában magaddal viheted bárhová.

Érezd magad biztonságban!

Nem szükséges neked eldöntenek, hogy a mért adatok rendellenes működést jelentenek-e, hiszen a készülék visszajelez probléma esetén. Ha pontosabb véleményt szeretnél, a magyar nyelvű applikáció segítségével az EKG görbét, elemzést, mért adatokat a memóriából egyszerűen el is küldhető szakorvosodnak.

Használata: OLED kijelzőn megnyomod a bekapcsoló gombot, az indikátor jelez, majd helyezd a két hüvelykujjadat a szenzorra és azonnal elindul a mérés.

Kompakt, könnyű, hordozható, amikor csak igényled. Tömege csupán 18g.

 

 

 

Csomag tartalma: 1db készülék,1 db töltő USB kábel, használati utasítás, jótállási jegy

Használata: Csatold fel a vezeték nélküli készüléket a mellkasra vagy kézben tartva az applikáció elindításával elindul a mérés.

 

Műszaki paraméterek:

modell: ER2-SC

mérete:9,2 X 3,2 X 8,2 cm

súlya: 0,95 kg

applikáció neve: vihealth

applikáció:iOS 9.0-tól,iPhone4s/iPad 3-tól

szívritmus mérése: 30-250 ütés között

akkumulátor típusa: lítium-polymer akkumulátor

töltése: micro USB

EKG készülékek összehasonlítás