Barion Pixel

MGC-168 Naipo hordozható üléspárna vibrációval és hővel

24 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Cikkszám: MGC-168 Kategória:

Leírás

A Naipo hátmasszírozó párna a teljes hátra valamint a fenék-ülés részre kifejti vibrációs masszázsát. A Naipo MGC-168 vibrációs masszázs segíti az ellazulást, relaxációt, iom mozgatását. A Naipo 8 db vibráló motort helyezett el a vibrációs párnában, hogy a kényelmedet szolgálja.

 

 

Távirányító vezérlés: Kérésed számunkra parancs. A távirányító segítségével az igényeidnek megfelelően állíthatod a sebesség fokozatát, a hő igényét, a 4 program valamelyikét valamint azt, hogy melyik testrészre fejtse ki hatását.

 

Állítható sebességfokozat: Akár a gyengéd, szinte simogató érzésre vágysz, akár az intenzív impulzusra, a Naipo MGC-168 vibrációs masszírozó párna gondoskodik róla. A vibrációk erősségét manuálisan állíthatod 1-3 skálán.

 

Nyugtató hőérzet: Kellemes enyhülést biztosít az izmoknak és az ízületeknek. Téli hónapok alkalmával pillanatok alatt felmelegít. Be és ki is kapcsolható a távirányító segítségével.

 

Szabadon választható programok:

 

  • keringés fokozása, pulzáló masszázsmód
  • koppintó, pontszerű masszázsmód
  • ütőmasszázs
  • hullámszerű masszázsmód

 

Sokoldalú és hordozható: Otthon a fotelben vagy az utazások alkalmával se feledd magaddal vinni, hiszen a súlya mindössze: 1,2 kg. Élvezd a vibráló masszázst és a hő funkciót a Naipo MGC-168 modell segítségével.

 

Otthoni, irodai vagy autós használat: A hátoldalon található pántok segítségével a masszírozó párna biztonságosan rögzíthető a legtöbb székre vagy autóülésre.

Csomag tartalma: 1db masszázspárna, 1 db elektromos tápkábel, 1 db szivargyújtó töltő, használati utasítás, jótállási jegy

 

Műszaki paraméterek:

modell: MGC-168

mérete: 171x270x183x184 mm

kimeneti teljesítmény: DC 12V- 2A

teljesítmény: 24 W

kimeneti kábel hossza: 1,8 m

szín: fekete

tömege: 1,2 kg

alapértelmezett időzítés: 20 perc