HUION Inspiroy Dial Q620M digitális rajztábla

72 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

HUION Inspiroy Dial Q620M digitális rajztábla

 1. Multifunkcionális telefonos vezérlő.
 2. Karcsú és könnyen hordozható 8 mm vastagsággal.
 3. > 233PPS jelentési arány.
 4. 8192 nyomásérzékenységi szint.
 1. A 2,4 G vezeték nélküli kapcsolat segít felszabadítani kreativitását.
 2. 1,2 óra töltés, 20 óra munka.
 3. 8 programozható nyomógomb.
 4. Operációs rendszer támogatás: Windows / macOS / Android.

Leírás

HUION Inspiroy Dial Q620M digitális rajztábla

 • Kiváló új dizájn: A Q620M a tajvani Golden Pin Design Award 2019 nyertese. A Q620M 1 tárcsavezérlővel és 8 programozható nyomógombbal rendelkezik, amelyek jelentősen javítják a munkafolyamatot és nagyobb hatékonyságot érnek el. Az összes gomb és a választóprogram az illesztőprogramon keresztül programozható, ezek nélkül csak az előre meghatározott funkciókkal használhatók.
 • Bárhová hordozható – a Q620M készüléket kifejezetten 8 mm vastagsággal és 666 g tömeggel tervezték, az akkumulátor kapacitásának veszélyeztetése nélkül. A Q620M 5V, 500mA vagy 5V, 1A tápegységgel tölthető. A töltéshez szükséges minimális idő 1,2 óra 5V, 1A tápegységgel. 20 óra akkumulátor-üzemidő minden bizonnyal elegendő a szabadban történő rajzoláshoz. * PS: Szüksége van egy adapterre, hogy a táblagépet 5 V, 1A feletti tápegységen keresztül tölthesse, ami érvényes lehet
 • Engedje szabadjára kreativitását – A PW500 egy akkumulátor nélküli toll, amely a legfejlettebb passzív technológiát alkalmazza, nincs akkumulátor és nincs szükség töltésre. 8192 nyomásérzékenységi szint biztosítja, hogy az egyes vonalbemenetek valósághűbbek legyenek, mivel az egyes vonalak alakja és színe élénken változik, amikor a tollra gyakorolt ​​nyomás változik. Az ecset ± 60 ° -os szöge kompromisszumok nélkül felismerhető olyan programokon, mint a Photoshop
 • Vezetékes és vezeték nélküli funkciók: Csatlakoztassa a mellékelt 2.4G ISM USB-vevőt a számítógépéhez a vezeték nélküli rajzoláshoz, vagy csatlakoztassa a Huion Q620M készüléket a mellékelt USB-kábellel a szokásos vezetékes használathoz. * PS: A vezeték nélküli hatótávolság körülbelül 5-10 méter, amely a környező változásoktól függően változik. Az USB-C használata egyszerűbb, mivel bolondbiztos, nagyobb átviteli és energiahatékonysági lehetőséget kínál, mint a Micro USB.
 • Készítsen műalkotást androidos telefonján – az Android 6.0 vagy újabb verziót támogatja a Q620M. Az Android-eszközökkel való kapcsolat garantálja a felhasználók számára a nagy hordozhatóságot és kényelmet. * PS: A táblagép és a telefon vezeték nélküli kapcsolata vezeték nélkül tölti fel a táblagépet a telefonról, majd a telefon akkumulátora gyorsan lemerül. Az OTG csatlakozóra akkor van szükség, ha a Q620M grafikus táblagép mobiltelefonhoz vagy táblagéphez van csatlakoztatva

  Termékleírás

  Huion Inspiroy Dial Q620M – kézművesség

  A munkaterületet és a nyomtatási kulcsokat matt kivitelű ujjlenyomat-mentes anyag borítja. A tárcsavezérlő örvénye által okozott enyhe rezgések kiváló optikát nyújtanak.

  Huion Inspiroy Dial Q620M – A tajvani Golden Pin Design Award 2019 díjazottja

  * Többfunkciós választó

  * Bőrálló, izzadságálló és tartós

  * Kiváló minőségű matt felület

  Műszaki adatok

  Fekete szín

  Toll technológia: elektromágneses akkumulátor nélkül

  8 programozható Nyomja meg a + Dial vezérlőgombokat

  Méret: 375,5 × 220,4 × 8 mm

  Aktív terület (PC mód): 266,7 × 166,7 mm (10,5 × 6,56 hüvelyk)

  Aktív terület (telefon módban): 166,7 × 104,2 mm

  Nyomásérzékenység: 8192 szint

  Tollfelbontás: 5080LPI

  Arány: 266 PPS

  Dőlési tartomány: ± 60 °

  Érzékelési magasság: 10 mm

  Vezeték nélküli kapcsolat: USB 2.4G

  Akkumulátor kapacitása: 1100mAh

  Töltési idő: ≤2 óra

  Az akkumulátor élettartama: kb. 20 óra

  Interfész: USB-C

  A telefonnal való használatra: Igen

  Operációs rendszer támogatás: Windows 7 / macOS 10.12 / Android 6.0 vagy újabb

  Digitális toll: PW500

  Legyen kreatívabb, ne várja tovább az ihletet, és kezdje el használni a Huion Inspiroy Dial Q620M készüléket.

  HUION Inspiroy Dial Q620M

  Egyszerűsítse és erősítse munkáját a multifunkcionális tárcsavezérlővel.

  A Dial Controller kreatív parancsikonokat kínál a felhasználóknak, és kompatibilis a Windows Radial Controller Protokollal. A Dial Controller funkciók alapértelmezés szerint programozhatók az illesztőprogramon. Míg a Windows Radial funkciók aktiválódnak, miután az illesztőprogramon keresztül kiválasztotta a “Windows Radial használata” lehetőséget. Hosszan nyomja meg a gombot a tárcsavezérlő közepén, hogy megjelenjen egy eszközmenü, a felhasználók a tárcsavezérlővel beállíthatják az ecset méretét, kiválaszthatják a színt és görgethetik az oldalakat stb.

  Kompatibilis a Windows Radial Controller Protokollal

  A Windows radiális vezérlő protokollt a Q620M támogatja az illesztőprogram telepítése nélkül, ezért a felhasználók nem programozhatják a tárcsázó vezérlőt. A Tárcsázásvezérlő funkcionalitása a futó program változásával változik, erről nem maga a tablet dönt.

  A protokoll futtatásának előfeltételei a következők:

  1. A számítógép Windows 10 (1607) vagy újabb rendszeren fut;

  2. A futó program támogatja a protokollt.

  Minta tárcsázásvezérlő funkciók protokoll szerint :

  1. nagyítsa / kicsinyítse a térképeket

  2. Görgesse az oldalt a Microsoft Office programokon

  3. Photoshop: Nagyítás / kicsinyítés a vásznon vagy visszalépés

  Megjegyzés: A Microsoft Radial funkció használata esetén az összes gyorsbillentyű automatikusan bezárja az egyéni funkciót, és csak az alapértelmezett funkciót fogja támogatni.

  HUION Inspiroy Dial Q620M

  Kényelmes vezeték nélküli kapcsolat és rendkívüli élettartam.

  Vezetékes vagy vezeték nélküli üzemmód

  A 2,4 G-os USB vezeték nélküli vevővel az Inspiroy Dial megszabadít az adatkábelek kötegétől, ami korlátlan formában biztosítja a szabad formájú rajzolást.

  Jegyzet:

  1,5-10 méter vezeték nélküli hatótávolság

  2. Ha egyszerre használja a vezeték nélküli funkciót, és egyidejűleg adatkábellel csatlakoztatja a mobiltelefont, akkor a rendszer automatikusan beállítja a mobiltelefont a termék külső áramellátására, amely gyorsan lemeríti a mobiltelefon akkumulátorát.

  Gyors töltési technológia

  Az Inspiroy Dial 5V 500mA vagy 5V 1A tápegységgel tölthető, és teljes töltést, 20 órás használatot biztosít, 1,2 órás gyorstöltéstől 5V 1A tápegységgel.

  Jegyzet:

  1. Adapter szükséges a tabletta töltéséhez 5V, 1A feletti tápegységen keresztül, ami megakadályozhatja a tablet károsodását.

  Többcélú LED-jelzők

  A nyolc nyomógombban van egy beépített LED-fény, amely valós időben jelezheti a fennmaradó akkumulátort, az alacsony akkumulátort és az energiafogyasztást. A tolltábla bekapcsolásakor egymás után 8 LED-es lámpa világít, és a lámpa később kialszik, ha kikapcsolja a tolltablettát.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07YWK9RLK

%d bloggers like this: