Barion Pixel

Huion Kamvas 13 digitális rajztábla

139 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Huion Kamvas 13 digitális rajztábla.
TELJES LAMINÁLT KÉPERNYŐ. Frissített PenTech 3.0 technológia. Full HD IPS képernyő 178 ° -os látószöggel és rendkívül széles, 120% sRGB színtartománnyal.

Leírás

Huion Kamvas 13 digitális rajztábla

  • TELJES LAMINÁLT KÉPERNYŐ – Teljesen laminált képernyő tükröződésmentes képernyővédővel kellemes vizuális élményt nyújt. Az üveg zökkenőmentesen beleolvad a képernyőbe a parallaxis minimalizálása érdekében. A tükröződésmentes képernyővédő ugyanakkor biztosítja, hogy a képernyő tiszta maradjon még erős fényben is.
  • Frissített PenTech 3.0 technológia: a frissített toll technológiával a kifejtett nyomás érzékenyen érzékelhető, és a vonalak bevitele szervesebben érzékelhető. A PW517 akkumulátor nélküli tollat ​​egy nagyon érzékeny és stabil tollhegy optimalizálja, hogy életszerűbb rajzélményt biztosítson. Támogatja a ± 60 ° -os billentési funkciót is.
  • 8 programozható nyomógomb a munka hatékonyságának maximalizálása érdekében. A nyomógomb homorú felülete a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Alkalmas bal- és jobbkezes felhasználóknak egyaránt. Ha balkezes vagy, beállíthatod ezt illesztőprogramunkban. A C típusú csatlakozó egy süllyesztett csatlakozó, amely megerősíti a kábelcsatlakozást és megakadályozza a kábel leesését, törését.
  • Indítsa el alkotását Android-eszközzel: A Kamvas 13 az első, amely támogatja a csatlakozást egy Android-eszközhöz egy teljesen felszerelt C-típusú kábelen keresztül (* További erő szükséges az Android-eszközhöz való csatlakozáshoz). A felhasználók bármikor és bárhol kifejezhetik ötleteiket a Kamvas 13-on. (A teljesen felszerelt C típusú kábelt nem tartalmazza, és további költségeket igényel.)
  • A Kamvas 13 11,8 mm-es, ultra vékony és csak 980 g a súlya. Ez megkönnyíti a toll megjelenítését kültéri rajzoláshoz. A Kamvas 13 grafikus rajzmonitor által lefedett színkörfogat értéke legfeljebb 120% sRGB. Ezáltal a kép színesebb és finomabb lesz.
Műszaki információk

A Huion Kamvas 13 elég könnyű a nagyobb kényelem érdekében. Ez 11,8 mm-es ultra vékony és mindössze 980 g súlyú, így könnyen hordozható tollkijelző kültéri rajzoláshoz.

Kompatibilis Android-eszközök listája:

Huawei P20 / P20Pro / P20RS és Samsung Galaxy Note 10/10 +.

Huawei P30 / P30Pro és Samsung Galaxy Note 9.

Huawei Mate 10 / 10Pro és Samsung Galaxy Note 9.

Huawei Mate 20 / 20Pro / 20X és Samsung Galaxy S10 / S10 +.

Huawei Mate 30 / 30Pro és Samsung Galaxy S9 / S9 +.

Honor Note 10 és Samsung Galaxy S8 / S8 +.

Honor V20 és Samsung Galaxy Tab S4.

Samsung Galaxy Tab S5e.

Samsung Galaxy Tab S6.

 

3 az 1-ben teljes funkcióval rendelkező USB-C (HDMI jel) és USB-C (DP jel) funkciókat a megfelelő kábelekkel kell csatlakoztatni.

Bármely univerzális mobil töltő használható az áramellátáshoz.

3 az 1-ben USB C kábel (HDMI jel)

Ha a számítógép feszültsége legalább 5 V szükséges a Kamvas 13 grafikus táblagéphez, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a HDMI és a fekete USB kábelt a számítógép interfészéhez, vagy a további piros USB kábelt csatlakoztatja az áramforráshoz.

Teljesen felszerelt USB C kábel (DP jel):

A Kamvas 13 Pen Display azonnal működik, amint teljes funkcionalitással az USB-C kábelen keresztül csatlakoztatja a számítógépéhez. És csatlakoztathatja a 3 az 1-ben kábel piros USB-kábelét az áramellátáshoz

* Ha a Kamvas 13 Graphics Tablet két eszközhöz csatlakozik az interfészeken keresztül, akkor ez utóbbi alapértelmezés szerint áramellátásra szolgál.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

24

Termékkód

B0859D63ZG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Huion Kamvas 13 digitális rajztábla” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: