Barion Pixel
Akció!

Huion Kamvas 13 digitális rajztábla

119 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Huion Kamvas 13 digitális rajztábla.
TELJES LAMINÁLT KÉPERNYŐ. Frissített PenTech 3.0 technológia. Full HD IPS képernyő 178 ° -os látószöggel és rendkívül széles, 120% sRGB színtartománnyal.

Leírás

Huion Kamvas 13 digitális rajztábla

  • TELJES LAMINÁLT KÉPERNYŐ – Teljesen laminált képernyő tükröződésmentes képernyővédővel kellemes vizuális élményt nyújt. Az üveg zökkenőmentesen beleolvad a képernyőbe a parallaxis minimalizálása érdekében. A tükröződésmentes képernyővédő ugyanakkor biztosítja, hogy a képernyő tiszta maradjon még erős fényben is.
  • Frissített PenTech 3.0 technológia: a frissített toll technológiával a kifejtett nyomás érzékenyen érzékelhető, és a vonalak bevitele szervesebben érzékelhető. A PW517 akkumulátor nélküli tollat ​​egy nagyon érzékeny és stabil tollhegy optimalizálja, hogy életszerűbb rajzélményt biztosítson. Támogatja a ± 60 ° -os billentési funkciót is.
  • 8 programozható nyomógomb a munka hatékonyságának maximalizálása érdekében. A nyomógomb homorú felülete a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Alkalmas bal- és jobbkezes felhasználóknak egyaránt. Ha balkezes vagy, beállíthatod ezt illesztőprogramunkban. A C típusú csatlakozó egy süllyesztett csatlakozó, amely megerősíti a kábelcsatlakozást és megakadályozza a kábel leesését, törését.
  • Indítsa el alkotását Android-eszközzel: A Kamvas 13 az első, amely támogatja a csatlakozást egy Android-eszközhöz egy teljesen felszerelt C-típusú kábelen keresztül (* További erő szükséges az Android-eszközhöz való csatlakozáshoz). A felhasználók bármikor és bárhol kifejezhetik ötleteiket a Kamvas 13-on. (A teljesen felszerelt C típusú kábelt nem tartalmazza, és további költségeket igényel.)
  • A Kamvas 13 11,8 mm-es, ultra vékony és csak 980 g a súlya. Ez megkönnyíti a toll megjelenítését kültéri rajzoláshoz. A Kamvas 13 grafikus rajzmonitor által lefedett színkörfogat értéke legfeljebb 120% sRGB. Ezáltal a kép színesebb és finomabb lesz.
Műszaki információk

A Huion Kamvas 13 elég könnyű a nagyobb kényelem érdekében. Ez 11,8 mm-es ultra vékony és mindössze 980 g súlyú, így könnyen hordozható tollkijelző kültéri rajzoláshoz.

Kompatibilis Android-eszközök listája:

Huawei P20 / P20Pro / P20RS és Samsung Galaxy Note 10/10 +.

Huawei P30 / P30Pro és Samsung Galaxy Note 9.

Huawei Mate 10 / 10Pro és Samsung Galaxy Note 9.

Huawei Mate 20 / 20Pro / 20X és Samsung Galaxy S10 / S10 +.

Huawei Mate 30 / 30Pro és Samsung Galaxy S9 / S9 +.

Honor Note 10 és Samsung Galaxy S8 / S8 +.

Honor V20 és Samsung Galaxy Tab S4.

Samsung Galaxy Tab S5e.

Samsung Galaxy Tab S6.

 

3 az 1-ben teljes funkcióval rendelkező USB-C (HDMI jel) és USB-C (DP jel) funkciókat a megfelelő kábelekkel kell csatlakoztatni.

Bármely univerzális mobil töltő használható az áramellátáshoz.

3 az 1-ben USB C kábel (HDMI jel)

Ha a számítógép feszültsége legalább 5 V szükséges a Kamvas 13 grafikus táblagéphez, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a HDMI és a fekete USB kábelt a számítógép interfészéhez, vagy a további piros USB kábelt csatlakoztatja az áramforráshoz.

Teljesen felszerelt USB C kábel (DP jel):

A Kamvas 13 Pen Display azonnal működik, amint teljes funkcionalitással az USB-C kábelen keresztül csatlakoztatja a számítógépéhez. És csatlakoztathatja a 3 az 1-ben kábel piros USB-kábelét az áramellátáshoz

* Ha a Kamvas 13 Graphics Tablet két eszközhöz csatlakozik az interfészeken keresztül, akkor ez utóbbi alapértelmezés szerint áramellátásra szolgál.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

24

Termékkód

B0859D63ZG