Barion Pixel
Akció!

Hardwire Dashcam autós csatlakozó készlet, Micro USB

15 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Hardwire Dashcam autós csatlakozó készlet, Micro USB

  • 24 órás megfigyelés: csatlakoztassa a jármű vezetékkészletét az autó akkumulátorához vagy a biztosítékdobozhoz, hogy 24 órán keresztül folyamatosan biztosítsa az áramellátást. Még az autót is kikapcsolhatja
  • 10 láb hosszú vezeték dashcam és más eszközökhöz, micro USB készlettel. Új készletünk alacsony profilú Mini, Mini és ATO (Regular) keverő adapterekkel érkezik. 
  • Kisfeszültségű védelem: Ha az automatikus funkció érzékeli az akkumulátor és az alacsony feszültség védelmét, akkor automatikusan lekapcsolja az energiát, ha kevesebb, mint 11,6 V vagy 23,5 V, kompatibilis a nagy és kicsi autókkal, ügyeljen arra, hogy az autó normálisan induljon.
  • A kimeneti feszültség stabilabb: a járműbe épített vezetékes készlet beépített pontos áramforrás-modullal, konvertálja 12V (24V) -ra 5 V-ra, a kimeneti feszültség stabilabb.
  • Bemenet: 12-24 V | Kimenet: DC5V 2A. 24 órás felügyelet és védi az akkumulátort. Megjegyzés: Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze az autó biztosíték dobozát. Milyen adapter biztosítékok illeszkednek a járművéhez? 3 típust kínálunk: normál ATO, alacsony profilú mini vagy mini.

Termék információ

Méret: mikro usb
  • A termék tömege a csomagolással együtt: 181 g
  • Modell száma: 4350447785
  • ASIN : B0791BHYBW
Méret: mikro usb

A Hardwire biztosítékkészlet mikro-USB köteggel mindent tartalmaz, amire szüksége van a kamera, a mobiltelefon, a táblagépek vagy más eszközök töltéséhez az autó akkumulátorából, még akkor is, ha a motor ki van kapcsolva. Túlfeszültség-védelemmel rendelkezik, így napi 24 órában használhatja a kamera tápellátására anélkül, hogy az akkumulátor lemerülne. Folyamatosan videofelvételt készíthet autójában anélkül, hogy lemerülne az autó akkumulátora. Ha aggódik amiatt, hogy valaki behatol az autójába, amikor a parkolóban van, akkor biztos lehet benne, hogy a dashcam mindig be van kapcsolva és készen áll a felvételre. A Dash Cam Hardwire készlet szabadon tartja a 12 V-os aljzatot, így feltöltheti a telefonját, és a Dashcam ugyanakkor működhet. Ez azt jelenti, hogy kevesebb RF interferencia vagy zaj van, ha rádiót hallgat. Lejátszhatja kedvenc csatornáit

Milyen tartozék:
1 x mikro-USB kemény huzalkészlet,
1 x alacsony profilú mini biztosíték-kiegészítő-áramköri biztosítéktartó
1 x mini-penge biztosíték-biztosíték kiegészítő áramkör-tartó
1 x ATO (normál) biztosíték kiegészítő-áramkör biztosíték Holder

Műszaki információk:
Csatlakozás: Micro USB port
Bemeneti feszültség: 12V-24V
Kimeneti feszültség: 5V
Kimeneti áram: 2A Munkahőmérséklet
: -40 ~ 160 fok F

További információk

Gyártó

Hardwire

Gyártói garancia

1

Termékkód

B0791BHYBW