Barion Pixel

Garmin Forerunner 745 Magma Piros EU

128 940 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Készleten

Cikkszám: XT17423 Kategória:

Leírás

A Garmin Forerunner 745 egy pulzusmérő óra, amely több sporttevékenységhez használható, például futáshoz, kerékpározáshoz és úszáshoz. Az óra kompakt kialakítással rendelkezik, 3,04 cm-es színes kijelzővel és előre telepített alkalmazásokkal, amelyek segítenek elérni a sportcélokat.

Az óra számos funkciót kínál, mint például a pulzusmérés a csuklón keresztül, a zenehallgatás lehetősége, a Garmin Pay NFC-s fizetési funkció, valamint okostelefonos értesítések fogadása. Az óra tartalmaz továbbá olyan edzési funkciókat is, mint a VO2 Max és a Regenerálódási tanácsadó, amelyek segítenek felmérni a teljesítményt és tervezni az edzéseket. A Forerunner 745 alkalmas többféle sporttevékenységhez, és számos beépített sportalkalmazást tartalmaz, például futás, kerékpározás, triatlon, úszás stb.

Az óra további funkciói közé tartozik a Connect IQ támogatás, amely lehetővé teszi az egyedi adatmezők, alkalmazások és widgetek letöltését, valamint a Garmin Connect alkalmazással való szinkronizálást. Az óra vízálló (5ATM), tartalmaz GPS vevőt, barometrikus magasságmérőt, szívritmusmérőt és más szenzorokat a pontosság és a teljesítmény méréséhez.

A Garmin Forerunner 745 egy könnyű és ellenálló óra, amely alkalmas mindennapi viselésre, edzésekre és versenyekre. A beépített akkumulátor akár 7 napos üzemidőt biztosít okosóra módban, 6 órás GPS használat és zenehallgatás mellett, és akár 16 órás GPS üzemidőt UltraTrac mód esetén.

Ez az óra sokoldalú eszköz sportolóknak, akik szeretnék nyomon követni és optimalizálni edzéseiket, valamint élvezni az okosóra kínálta előnyöket és funkciókat.