Barion Pixel

Garett Női Maya Okosóra Fekete Steel EU

21 660 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Készleten

Cikkszám: XT15776 Kategória:

Leírás

A Garett Maya női okosóra egy elegáns és stílusos kiegészítő a modern nők számára. Kifejezetten női vonalvezetéssel és részletekkel tervezték, amelyek kiemelik a női eleganciát és ízlést. A modell tökéletesen kombinálja a divatot és a technológiát, hogy megfeleljen a mindennapi igényeknek és a sportos tevékenységeknek.

Az okosóra számos hasznos funkcióval rendelkezik. A pulzusmérő segítségével könnyedén nyomon követheted a szívverésedet és a testmozgásod intenzitását. A vérnyomásmérő funkcióval ellenőrizheted vérnyomásodat és gondoskodhatsz egészségedről. A lépésszámláló segít nyomon követni a napi aktivitást és lépésszámot, így könnyen elérheted a kitűzött célokat.

Az óra figyeli az alvásod minőségét és időtartamát, hogy jobban megérthessed alvási szokásaidat és javíthass az alvási rutinodon. Emellett értesítéseket is fogadhatsz az óra képernyőjén, beleértve a hívásokat, üzeneteket és egyéb alkalmazások értesítéseit, így mindig kapcsolatban maradhatsz.

A Garett Maya okosóra kényelmes viselet, hiszen könnyű és állítható szíjjal rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyéni illeszkedést. Az elegáns kijelző és a tartós anyagok kiváló minőséget és esztétikát biztosítanak.

Az óra Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így könnyedén csatlakoztatható okostelefonodhoz, és számos funkciót használhatsz az okosórával, például zenelejátszást vezérelhetsz vagy távolról indíthatod a telefon kamerafunkcióját.

A Garett Maya női okosóra egy olyan elegáns és okos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy lépést tarts a mindennapi életeddel és aktív életmóddal, miközben stílusosan és nőiesen néz ki.