Garett Sport Activity GT Okosóra Fekete EU

17 050 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Készleten

Cikkszám: XT22410 Kategória:

Leírás

Garrett Sport Activity okosóra
A Garrett Sport Activity okosóra az aktív emberek számára készült. Rendszerében számos olyan funkció található, amelyek segítségével fenntartható módon gondoskodhatsz magadról. Tartalmaz olyan funkciókat, mint pulzusmérő, vérnyomásmérő, pulzoximéter és légzéstréning. Emellett különböző sport módokat kínál, például séta, futás, túrázás, kosárlabda, kerékpározás, jóga és cross trainer. Ezeknek a módoknak köszönhetően könnyedén nyomon követheted a teljesítményedet és fejlesztheted az állóképességedet. Az érintőképernyő és az ívelt kijelző elegáns megjelenést kölcsönöz a csuklódon. Nézd meg!

Pulzusmérő, vérnyomásmérő és pulzoximéter
Teljes mértékben ellenőrzésed alatt tarthatod a pulzusodat, vérnyomásodat és az oxigénszintedet. Ezek a funkciók elengedhetetlenek a sport okosórák számára.

Sport módok és lépésszámláló
Egy sport okosóra méltó nevén csak akkor áll, ha kiválaszthatod a konkrét sportágat, amelyre a teljesítmény paramétereidet számoljuk.

Sport okosórák formában tartják tulajdonosaikat! Minden nap jelentést kapsz a megtett távolságról és elégetett kalóriákról.

IP67 vízálló és színes érintőképernyő
Egy sport okosóra nem fél a víztől. Az IP67 tanúsítvány azt jelenti, hogy az okosóra akár 30 percig víz alá meríthető, és teljesen porálló.

Ez a megoldás megkönnyíti a sport okosóra használatát és javítja az információk olvashatóságát.

Időjárási információk és alvásfigyelő
Bármilyen időjárásra felkészülhetsz a Garett okosórával!

Még a legjobb sport okosóra sem segít, ha nincs energiád edzeni. Az beépített érzékelő éjjel ellenőrzi a szívedet, és reggel jelez, ha megfelelően aludtál.

Értesítések
Tartsd a kapcsolatot edzés közben is! Egy sport okosóra értesítéseket küldhet a Facebook és Twitter üzeneteidről is.

A sport okosórák számos meglepetést tartogatnak. Képesek felmérni, hogy a felhasználó megteszi-e a megfelelő lépéseket az állóképesség megőrzése érdekében. Hosszabb edzésszünetek között motivációs emlékeztető jelenik meg.

Távoli kamera
A sport okosórák sokoldalú eszközök. Akár szelfibotként is használhatóak. Egyszerűen állítsd be az okostelefonodat, állj elé, és a csuklóddal indítsd el a felvételt.

Könnyen cserélhető szíjak
Egy sport okosóra alkalmas lehet nőknek és férfiaknak egyaránt, általában a szíj határozza meg, mivel a sportmodell jellemzően uniszex. Számos szíj közül választhatsz, és azokat könnyen cserélheted.

%d bloggers like this: