24.5%

Eredeti Einhell akkumulátor X-Change 4.0 Ah

39 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Eredeti Einhell akkumulátor X-Change 4.0 Ah

  • Az Einhell PXC-Twinpack 4.0 Ah két univerzálisan használható 18 voltos elemből áll, amelyek a Power X-Change sorozatból származnak, és dupla energiát kínál az innovatív rendszer sorozat minden eszközéhez.
  • A lítium-ion cellák nagyobb energiát kínálnak, és ellenállnak az akkumulátor önkisülésének. Az akkumulátor élettartama jelentősen meghosszabbodik a helyzethez igazított töltési ciklusokkal.
  • Az Einhell proaktív akkumulátorkezelése biztosítja a maximális biztonságot, és az akkumulátor összes paraméterét mindig a legkorszerűbb komponensek figyelik.
  • A töltési állapot egy pillanat alatt olvasható: a háromlépcsős LED-rendszer állandó lehetőséget kínál a töltési állapot ellenőrzésére.
  • A gumírozott ház garantálja a magas ütésvédelmet és a jó tapadást. Az elemek könnyen behelyezhetők és eltávolíthatók az adaptált süllyesztett markolatoknak köszönhetően.
Méret: 2×4,0 Ah akkumulátor / 900 W.

Műszaki információk

cikkszám 4511489
Tárgy súlya 1,3 kg
Termék méretek 12,1 x 7,6 x 6,8 cm
Elemek: 2 lítium-ion elem szükséges (tartozék).
Típusszám 4511489
méret 2×4,0 Ah akkumulátor / 900 W
szín piros fekete
stílus 2×4,0 Ah akkumulátor / 900 W
volt 18 volt
Csomagok száma 1
szállítási terjedelem 2x 4,0 Ah teljesítményű X-Change elemek
Az elemeket a csomag tartalmazza Igen
Elemek szükségesek Igen
Elemtípus Lítium-ion
Súly 1,30 kg

További termékinformációk

ASIN B07NJ727HW

egyhangú

Az Einhell kompatibilitást ígér

Megfelelő kompetencia: Minden Power X-Change akkumulátor kompatibilis az Einhell akkumulátor rendszer minden szerszámával és kerti szerszámával. A vezeték nélküli fűnyírótól  a fűrészeig.

Egyszerűen okos: a Twin-Pack technológia

18 volt vagy 36 volt? A twin-pack technológiával az egyik akkumulátor típus elegendő mindkét feszültségosztályhoz: Nagyobb energiaigényű alkalmazásokban, például néhány fűnyíróhoz, sövényvágóhoz vagy forgókalapácshoz, két 18 V-os elem egyszerűen egyetlen 36 V-os eszközbe van építve.

A processzor által vezérelt Actice akkumulátorkezelő rendszertől a kiváló minőségű cellákon át a hűtési szempontból hatékony konstrukcióig az akkumulátor összes alkatrészét úgy fejlesztették ki, hogy az maximális szabadságot biztosítson minden projektben:

  • Optimalizált eszköz teljesítmény
  • Maximális futási idő
  • Meghosszabbított akkumulátor élettartam

További információk

Gyártó

Einhell

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07NJ727HW

%d