17.1%

Einhell Power X-Change akkumulátor 18 V, 4,0 Ah

28 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Einhell Power X-Change akkumulátor 18 V, 4,0 Ah

  • Korszerű technológia – a mikroprocesszor biztosítja a hőmérséklet, a feszültség stb. állandó ellenőrzését és ellenőrzését.
  • A kiváló minőségű Li-ion akkumulátorcellák.
  • Gumival borított ház biztosítja a magas ütésvédelmet és a szilárd tartást.
  • Egy elem az Einhell összes Power X-Change eszközéhez.
  • Twin pack technológia: Az innovatív twin pack technológia nemcsak az elemek cseréjét, hanem összekapcsolását is lehetővé teszi.
  • Eredeti Einhell Power X-Change akkumulátor – További információk a termékleírásban.

Méret: 4,0 Ah akkumulátor / 900 W.

Műszaki információk

További termékinformációk

Az Einhell 18V 4,0 Ah-os lítium-ion akkumulátor tökéletes kiegészítés a Power X-Change készlethez, vagy csak a kerti rajongók és a barkácsolás szerelmeseinek a kezdőpontja az Einhell népszerű és nagy teljesítményű rendszerének megismeréséhez. A multifunkcionális és kombinálható akkumulátorrendszer univerzálisan használható az összes Power X-Change rendszer sorozathoz. A kertben és a szerszámok területén minden PXC eszköz működhet a rendszer sorozatának összes elemével.

Figyelem, az akkumulátor hamisítása és utánzata a forgalomban!Egy ideje különböző online kiskereskedők akkumulátorokat kínálnak, amelyeknek kompatibiliseknek kell lenniük az Einhell Power X-Change eszközökkel. Ezek hamisítványok vagy utánzatok, amelyek komoly biztonsági kockázatot jelentenek (pl. Lítiumtüzek miatt). Ezen túlmenően a Power X-Change termékekre nem vonatkozik garancia ezen harmadik fél által gyártott akkumulátorok használatakor. Kérjük, feltétlenül vásároljon eredeti akkumulátort. Szervizcsapatunk szívesen válaszol minden kérdésre, amely a témával kapcsolatban felmerülhet.

További információk

Gyártó

Einhell

Gyártói garancia

12

Termékkód

B01AB2KSYE

%d