Barion Pixel
Akció!

AUTO-VOX V5 autós kamera, 1080P dual

Original price was: 88 990 Ft.Current price is: 75 990 Ft. Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

AUTO-VOX V5 autós kamera, 1080P dual

  • Tükröződésmentes: A V5 teljesen laminált érintőképernyővel van ellátva, rendkívül nagy fényerővel, amellyel elkerülhető az erős napfény fénye. Ujjával beállíthatja a képernyő fényerejét is. Ügyeljen arra, hogy tiszta videókat látjon még erős napsugárzás esetén is.
  • Dual 1080P Super Vision: Az elülső és a hátsó fényképezőgépek fel vannak szerelve a Sony érzékelővel, amely borotvaéles képet nyújt nappal és éjjel 1080P-vel. Segíthet a rendszámok és más részletek könnyű elolvasásában.
  • Parkolási mód és GPS nyomkövetés: Parkolási módban a Dual Dashcam automatikusan rögzíti, amint az első vagy a hátsó kamera észleli az ütközést. Kikapcsol, ha 30 másodperces anyagot rögzít. Nem csak a bizonyítékokat, hanem az autó akkumulátorát is megkíméli. A GPS nyomkövető rendszer rögzíti az utazás pontos sebességét, irányát és útvonalát, amely döntő lehet a biztosítási igény esetén.
  • Csatlakozás hátrameneti lámpához nem szükséges: A parkolóvonalat bekapcsolhatja a hátrameneti vezeték csatlakoztatása nélkül. Húzza jobbra a képernyőt. A hátsó nézet a parkolási útmutató vonalakkal jelenik meg a képernyőn. Vagy csatlakoztassa a hátrameneti lámpához, hogy az R-sebességváltó parkolóvonalával ellátott kép automatikusan megjelenjen a tükörben.
  • Méret és / vagy súly: 26,3 x 2 x 7,5 cm
  • A termék tömege a csomagolással együtt: 1,3 kg
  • Gyártói hivatkozás : V5
  • ASIN: B082PN5JZM

Az AUTO-VOX V5 streaming media és AHD technológia nagyon tiszta és lágy képet kínál a járművezetők számára éjjel.

1

MEGJEGYZÉS :

1. Ha a tükörmonitor nem rögzíthető biztonságosan a visszapillantó tükörnél, akkor próbáljon a hevederek mindkét végét a második sínre rögzíteni, az első helyett az öv feszítéséhez.

2. Kérjük, emelje fel a GPS-antennát.

3. A hátsó lámpa csatlakoztatása nélkül a tükör monitorát jobbra csúsztatva megjelenítheti a parkolóvonalat. Ha a hátsó lámpát csatlakoztatják, a parkolóvonal automatikusan megjelenik, amikor az R sebességfokozat be van kapcsolva.

4. Az SD-kártyát NEM tartalmazza. Használat előtt formázza meg az SD-kártyát. Javasoljuk a 10. vagy a 12. osztályba tartozó Samsung vagy SanDisk Micro SD kártyát, 64 GB és 128 GB közötti kapacitással.

A laminált kijelzők előnyei:

✔ Csökkentse a tükröződést

✔ Csökkent vastagság

✔ javítja a vizuális minőséget

✔Nem poros képernyő

✔ Csökkent üreges hang

További részletek:

Tükör súlya: 350g

Tükör hossza: 23cm

Tükör alsó hossza: 26,3 cm

Tükör szélessége: 7,5 cm

Tükör vastagsága: 2,1 cm

Videokábel: 6,5 m

Autós töltő: 3,5 m

További információk

Gyártó

AUTO-VOX

Gyártói garancia

12

Termékkód

B082PN5JZM