19.7%

YABER Y30 házimozi projektor, FHD, 7200 lumen

125 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

YABER Y30 házimozi projektor, FHD, 7200 lumen

  • Innovatív 4D trapéz alakú korrekció és zoom funkció: HD projektorunk az első projektor, amelynek 4D trapéz alakú korrekciós funkciója (függőleges és vízszintes) ± 50 ° annak biztosítására, hogy a vetített kép mindig szabványos téglalap legyen. 
Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

YABER Y30 házimozi projektor, FHD, 7200 lumen

  • Innovatív 4D trapéz alakú korrekció és zoom funkció: HD projektorunk az első projektor, amelynek 4D trapéz alakú korrekciós funkciója (függőleges és vízszintes) ± 50 ° annak biztosítására, hogy a vetített kép mindig szabványos téglalap legyen. Nagyon kényelmes a képernyő távirányítóval történő beállítása, különösen a mennyezetre függesztett projektor számára. Csökkentse a vetítés méretét az X / Y Zoom funkció használatával, míg mások ezt csak a vetítési távolság megváltoztatásával teszik
  • 1080P natív felbontás (1920 x 1080), 4K videó támogatása: a projektor valódi 1920 x 1080 natív felbontással, figyelemre méltó 7200 lumen fényerő-aránnyal és 8000: 1 nagy dinamikus kontrasztaránnyal éles és részletes képeket készít HD tartalom csökkentése vagy tömörítése nélkül. Impregnálás, amely négyszer nagyobb, mint 720p. Kombinálja az innovatív, 5 rétegű, nagy fénytörésű üveglencsét a legjobb videóélmény biztosítása érdekében.
  • HIFI sztereó hang és a legújabb fejlett hűtési rendszer. Fejlett és csendes hűtőrendszert, 3 egyidejűleg működő ventilátorral frissítettek. Használja a legújabb SmarEco technológiát a lámpa energiafogyasztásának minimalizálása érdekében, és a lámpa élettartamát legfeljebb 100 000 órára növelheti.
  • Nagy képernyő és széles kompatibilitás: A videoprojektor vetítési mérete 45 – 200 hüvelyk, a távolságtól (1,5 – 5,5 méter) függően, és 3 m az ajánlott megtekintési távolság. 2 x HDMI-porttal, 2 x USB-porttal, VGA-porttal, AV-csatlakozással ellátva, ez a vetítő könnyen csatlakoztatható a TV-boxhoz, a PC-hez, a laptophoz, a táblagéphez, a külső hangszórókhoz, a playstationhoz, az Xbox-hoz, a DVD-hez lejátszó, kártyaolvasó, USB stick, médialejátszó, iPad, iPhone.

Műszaki információk

A YABER Y30 otthoni projektor fejlett német LED-fényforrást, kiváló minőségű anyagokat és érzékeny gyártási folyamatot használ. Fényes nagy képernyőt kínál fantasztikus képélességgel, kiváló színpontossággal és hihetetlenül éles képrészletekkel otthoni és üzleti célokra. A legnagyobb jellemző az Y30 innovatív 4D elektronikus trapéz alakú korrekciós funkciója (± 50 ° vízszintes és függőleges korrekcióhoz), amely más kivetítőkkel nem lehetséges.

Kérjük, vegye figyelembe:

Videó lejátszásakor rángatózás vagy késés lép fel. Ne aggódjon, ez nem minőségi probléma, és firmware frissítéssel megoldható (Emaii YABER). Ha nem kapott választ tőlünk, ellenőrizze spam postafiókját. Remélem megértette. ^. ^

Kontrasztarány + Lumen fényerő

Kontrasztarány 8000: 1

A kontraszt a kép legsötétebb és legfényesebb területei közötti különbség. A nagy kontrasztarányú projektor tiszta árnyékrészleteket és mély fekete értékeket kínál, és mélység- és dimenzióérzetet kölcsönöz a képnek. Ha az Y30 kivetítőt más hordozható 4000-es készülékkel használja: Hasonlítson össze 1 kivetítőt, az Y30 kivetítő képe szembetűnőbb és tisztább lesz, a színe pedig élénkebb és élénkebb.

6800 lumen fényerő

A projektor fényerejét lumenben mérik: Minél magasabb a lumen, annál fényesebb a projektor. Az Y30 LCD projektor a fényes LED fényt és az LCD kijelző technológiát használja. A 6800 lumen nagy fényereje lényegesen több mint 50% -os fényerőt kínál, mint más, a szemet jobban működtető mini vetítők Az 5000 lumenes videoprojektor csak teljesen sötét környezetben használható. A YABER Y30 TV projektor azonban gyenge fényviszonyok között is használható.

Termékleírás:

Trapéz alakú korrekció

Innovatív 4D ± 50 ° trapéz alakú korrekció

A legtöbb 1080P projektor csak vertikális trapéz alakú korrekcióval rendelkezik, míg vízszintes és függőleges egyaránt. Ezenkívül a tartomány ± 50 ° (mások csak ± 15 °). Különösen akkor, ha a rövid távolságú projektor a mennyezetről van felfüggesztve, nagyon kényelmes beállítani a szöget a távirányítóval anélkül, hogy a projektor helyzetét eltávolítaná annak beállításához.

A trapéz korrekció megkönnyíti az ideálisan igazított képek különböző helyekről történő kivetítését. Ez lehetővé teszi, hogy a kivetítő középen kívülre kerüljön, így az előadó a kép eltakarása nélkül állhat a képernyő elé.

HD fordított lencse kialakítás

Az Y30 projektor lencséje átveszi a HD reverz lencse és a félig fedett lencse kialakításának koncepcióját, elrejti az objektívet egy zoom gyűrűvel, megakadályozza az objektív véletlenszerű karcolódását stb.

HiFi szintű sztereó audio teljesítmény.

Beépített 3w kettős sztereó hangszórók SRS hangrendszerrel. Az erőteljes hangszórók kétszeres tiszta hangminőséget és lenyűgöző élményt kínálnak.

1080p felbontás

Az igazi natív 1080p felbontás

A kivetítő összes képpontjának száma meghatározza a projektor natív felbontását. Minél több pixelt tud beilleszteni a kijelzőbe, annál élesebb és részletesebb képek jelennek meg. A nagyobb felbontás különösen fontos a házimozi projektorok számára. Például, ha összehasonlítja az 1920 * 1280 és az 1280 * 800 képpontok számát (felbontása) ugyanazzal a képernyőmérettel, a felbontás négyszer nagyobb lesz. Az Y30 projektor chipje több tízezer fényvisszaverő lencséből áll. Minden lencsét másodpercenként gyorsan váltanak, hogy 1080p full HD képeket készítsenek.

Hibátlan optika a kiváló képminőségért

A YABER projektor optikai bevonat technológiát alkalmaz, és a legjobb minőségű üveget használja a kiváló fényáteresztés és a virtuális fókusz nélkül. A szabadalmaztatott alacsony diszperziójú lencsék minimalizálhatják a kromatikus rendellenességeket, lehetővé téve kedvenc 1080P HD tartalmának ragyogó tisztaságát.

Intelligens hőmérséklet-szabályozás és fejlett kétoldalas hűtőrendszer

Az Y30 projektor fényesebb, mint a piacon lévő hasonló projektor. Minél fényesebb a kivetítő, annál nagyobb a teljesítmény. A ventilátor hőelvezetésének javítása érdekében intelligens hőmérséklet-szabályozási technológiát alkalmazunk a fényforrás és az alaplap hőmérsékletének érzékelésére, és a ventilátor sebességének automatikus beállítására a projektor túlmelegedésének elkerülése érdekében.

A kétoldalas hűtőrendszer javítja a projektor hőelvezetését, így a hatás kétszer olyan erős, mint a hagyományos LED projektoroknál. (A rossz hőelvezetés esést és sárga képernyőt eredményezhet, és befolyásolhatja a kivetítő élettartamát.) A piacon lévő normál kivetítőhöz képest a zaj legalább 30-40% -kal csökken, és a ventilátor sebességét is megváltoztathatja. a zaj csökkentése a távirányító csökkentésével.

Megjegyzések a külső eszközök csatlakoztatásához

Külső eszközök összekapcsolása:

Az Y30 projektor sok bemenettel rendelkezik: 2 x HDMI / 2 x USB / AV / VGA / 3,5 mm-es audio csatlakozó / optikai audio bemenet. Ez lehetővé teszi számtalan szórakoztató rendszer, például TV box, A Chromecast, PC, laptop, tablet, külső hangszórók, Playstation, Xbox, DVD lejátszó, kártyaolvasó, USB stick, médialejátszó, iPad, egyszerű csatlakoztatását. iPhone, Android okostelefon (Megjegyzés: Az okostelefonokhoz és laptopokhoz tartozó kábeleket és adaptereket nem tartalmazza.

Kérjük, vegye figyelembe:

1. Szerzői jogi okokból ez a projektor nem támogatja a Dolby hangot. Ha nincs hang olyan videók lejátszásakor, mint a Netflix, kapcsolja ki a Dolby hangot a csatlakoztatott eszközökön vagy alkalmazásokon. (Beállítások> Kijelző és hangok> Hang> Dolby Digital Output>, majd Dolby Digital Off (AUS);

Ha a DVD-hez való csatlakozáskor nincs hang, válassza ki a “PCM” hangbemenet módot, hogy megbizonyosodjon a hang működéséről.

2. A projektor csak az MP4 videó formátumot tudja olvasni az USB-meghajtón. Ha AVI, MKV vagy WMV videókat szeretne lejátszani, csatlakoztassa a számítógépet a projektorhoz lejátszás céljából.

3. A projektor képes 4K videolejátszásra az okostelefon vagy a laptop közvetlen csatlakoztatásával, de nem támogatja a 4K formátumú videók lejátszását USB-meghajtó vagy 4K-eszközök csatlakoztatásával.

Csomag tartalma:

1 x YABER Y30 projektor 1 x tápkábel 1 x HDMI kábel 1 x VGA kábel 1 x 3 az 1-ben AV-kábel 1 x 3 az 3-ban AV-kábel 1 x távirányító 1 x projektor lencsevédője 1 x felhasználói kézikönyv 1 x szövet

További információk

Gyártó

YABER

Gyártói garancia

12

Termékkód

B0881MT1HP

%d