Barion Pixel

Yaber V2 WiFi mini projektor, 5500 lumen

84 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Yaber V2 WiFi mini projektor, 5500 lumen, vetítővászonnal

  • Tartalmazza a legújabb 720P Native és 5800 Lumen vetítővásznat 
  • Képernyő tükrözés funkció a WiFi és a vezeték nélküli videomegtekintéshez A különféle eszközöknek néha különböző adapterekre van szükségük, és tükrözéssel közvetlenül megtekinthetik őket a projektoron az AirPlay, MiraCast, DLNA kompatibilis okostelefonokról.
Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Yaber V2 WiFi mini projektor, 5500 lumen, vetítővászonnal

  • Tartalmazza a legújabb 720P Native és 5500 Lumen vetítővásznat 
  • Képernyő tükrözés funkció a WiFi és a vezeték nélküli videomegtekintéshez A különféle eszközöknek néha különböző adapterekre van szükségük, és tükrözéssel közvetlenül megtekinthetik őket a projektoron az AirPlay, MiraCast, DLNA kompatibilis okostelefonokról.
  • DoLbY HiFi sztereó és széles kompatibilitás: V2 mini projektor Támogatja a DoLbY hangot SRS hangrendszerrel, nagyszerű hallásérzékelési élményt nyújt. Mivel támogatja a DoLbY-t, játszhat DoLbY-filmeket is.
  • Zoom funkció / Nagy vetítővászon: A V2 rendelkezik olyan képernyőcsökkentési funkcióval, amellyel szinte egyetlen más mini projektor sincs felszerelve, és a vetítővászon akár 75% -ig is csökkenthető a képernyő beállításával, a projektor mozgatása nélkül. A projektor kicsi, könnyen tárolható és hordozható. És mivel a vetítővászon nagy, élvezheti a nagy képernyőt, mint egy házimozi.
  • Szélesen kompatibilis, professzionális élettartam-támogatás Hi HiFi hangszórókkal felszerelve, nem kell külső hangszórókat csatlakoztatni. Különböző perifériákhoz csatlakoztatható. FIGYELMEZTETÉS: ha az eszköz nem tud csatlakozni a wifi-hez, vagy a wifi jel instabil, akkor ez nem minőségi probléma, amelyet a firmware frissítésével lehet megoldani. Ha bármilyen problémája van, nyugodtan kérem, tudassa.

Termékleírás

További információ

1

A YABER V2 mini wifi vezeték nélküli tükröző házimozi projektor fejlett német LED fényforrást, kiváló minőségű anyagokat és finom gyártási folyamatot alkalmaz. Hordozható és könnyű kialakítás, egyedi ívelt megjelenés, nagy, világos képernyő fantasztikus képtisztasággal (fejlett Spotlight projektor képernyővel érkezik)

666
88

1688

Könnyen kezelhető WIFI kapcsolat:

1. IOS-eszközök esetében: kiválaszthatja a Wifi Display lehetőséget, és aktiválhatja eszközén a WI-FI funkciót. Keresse meg a WiFi kivetítőt, és csatlakoztassa hozzá az eszközt. Aktiválja a Screen Mirror vagy az AirPlay funkciót iOS-eszközein, vagy nyissa meg a videoalkalmazásokat közvetlenül a projektor tükrözése érdekében.

2. Android-eszközökön: Választhatja a Wifi Display lehetőséget. Kattintson az OK gombra 2 másodpercnél tovább, hogy átváltson az Android kijelző felületére.

3. Kapcsolja be az Android készülék többképernyős vagy Miracast funkcióját (ellenőrizze, hogy Android készüléke támogatja-e a többképernyős vagy a Miracast funkciót), és válassza ki a kivetítőt.

IOS-eszközök vezetékes csatlakoztatása:

Az IOS-eszközök közvetlenül létrehozhatnak vezetékes kapcsolatot a Wifi projektorral a projektor USB-T interfészén keresztül.

Tippek a gyártótól:

1. Első használatkor hozza létre a Wifi kapcsolatot a projektor és az otthoni útválasztó között. A Wifi hálózat sávszélességének 50M-nél nagyobbnak kell lennie, a Wifi kapcsolat stabilitása a távolságtól függ.

2. A Netflix szerzői jogi védelme miatt a Netflixet PC-ről vagy TV Stick-ről kell lejátszania.

További információk

Gyártó

YABER

Gyártói garancia

12

Termékkód

B08XYPC1K3