Barion Pixel

WATSABRO SDS gyorsszorító anya sarokcsiszolóhoz

11 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

WATSABRO SDS gyorsszorító anya sarokcsiszolóhoz

  • Könnyű használat: Ennek a sarokcsiszoló gyorskioldó anyának gyorszár szerkezete van, amely nagyon szorosan meghúzható. Csavarkulcs használata nélkül szorosan meghúzható vagy meglazítható. A felhasználási folyamat nagyon egyszerű és gyors.
  • Kiváló kivitelezés: az alsó része finom matt textúrájú, hogy növelje a súrlódást, az anya szilárdan rögzíti az korongot, és nem könnyen  csúszik.
  • Kiváló anyag: ez a szorítóanyás sarokcsiszoló nagy szilárdságú ötvözött anyagból készül, nem deformálódik, képes ellenállni 40N nyomatéknak és 12000 fordulat / perc sebességnek, garantált a minőség és a hosszú élettartam.
  • Széles alkalmazási terület: A szorítóanyák minden, a piacon lévő M14 interfésszel rendelkező sarokcsiszolóhoz, DeWalt, Bosch, Makita, Metabo, Hilti és természetesen minden említett szögcsiszoló géphez, például gyémánt darabolótárcsákhoz, csiszolókorongokhoz, csésze alakú csiszolókorongokhoz, gyémántlemezekhez és más típus.
  • Megjegyzés: Ha a nyomaték túl nagy ahhoz, hogy eltávolítsa, akkor a lyukat egy szokásos 2-tűs csavarkulccsal igazíthatja annak eltávolításához. Használat előtt ellenőrizze az anyát, hogy nincs-e hibája és sérülése a biztonsági balesetek elkerülése érdekében.

Műszaki információk

cikkszám BS-JX0455
Tárgy súlya 118 g
A csomag mérete 10 x 7 x 1 cm
Gyártói hivatkozás BS-JX0455

További termékinformációk

ASIN B089CQHBSR

 

További információk

Gyártó

WATSABRO

Gyártói garancia

1

Termékkód

B089CQHBSR