18.9%

TP-Link Archer C80 kétsávos WLAN router, 600 Mbit

29 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

TP-Link Archer C80 kétsávos WLAN router, 600 Mbit

  • 802.11ac Wave2 WLAN – 1300Mbit / s 5 GHz-en és 600Mbit / s 2,4 GHz-en. 
  • 3 × 3 MIMO technológia – adatátvitel és -fogadás három adatfolyamon a 3×3 kliensek közötti kapcsolatokhoz. 
  • Bővített WiFi lefedettség – maximális tartomány és célzott WiFi vétel. 
  • MU-MIMO – Javított teljesítmény a hatékony kommunikáció révén. 
  • Személyre szabott kezelés – olyan fejlett funkciók, mint a kiskorúak védelme, hozzáférés-ellenőrzés, vendég-hálózat a személyre szabott kezeléshez. 
  • Szállítási terjedelem – AC1900 kétsávos WiFi router Archer C80, hálózati adapter, Ethernet kábel, gyors telepítési útmutató.

AC1900 (1900Mbps)

Műszaki információk

További termékinformációk

1.

1.

1.

Maximális WiFi lefedettség

Négy nagy teljesítményű, nagy teljesítményű antenna sugárzási formával megbízható jelerősséget biztosít az otthoni hálózat számára, amely a korábban képtelenített tartományt és a hálózati kapcsolat megbízhatóságát az egész házban vagy irodában elérheti.

MU-MIMO több felhasználó számára és nagyobb hatékonyság

Az Archer C80 támogatja a WLAN-AC szabványt a MU-MIMO-val. Képesek adatátvitelt és -fogadást elérni több eszköz között egyszerre. Élvezze az optimális kapcsolatot a barátokkal vagy a családdal, anélkül, hogy várakozna vagy elveszítené a sebességét.

Fokozott hatékonyság a WLAN-kiosztásban

A Smart Connect segítségével az ügyfelek mindig egy olyan sávot kapnak, amely kevésbé foglalt. A műsoridő méltányossága segít optimalizálni az idő késleltetését. Az Archer C80 a két funkciót egyesíti, hogy megszakítás nélküli WiFi kapcsolatot hozzon létre.

1.

1.

1.

Gigabites LAN portok

A négy gigabites LAN-portnak (1 WAN + 4 LAN) köszönhetően a kábelen keresztüli rendkívül gyors adatátvitel előnyeit is élvezheti – ideális minden sávszélességet igénylő alkalmazáshoz, például online játékhoz vagy HD video streaminghez.

Az otthoni hálózat testreszabása

Az Archer C80 személyre szabott módon kezelheti az igényeit. Kiskorúak átfogó védelme: Határozza meg, mennyi ideig és mely oldalakat lehet meglátogatni.
Vendég hálózat:
Biztosítsa vendégeinek internet-hozzáférést anélkül, hogy meg kellene osztania a helyi hálózatot

Tether alkalmazás az egyszerű kezelhetőség érdekében

A telepítésre a webes felületen vagy az intelligens Tether alkalmazással kerül sor. Így néhány perc alatt könnyen konfigurálhatja az Archer C80-at Android vagy iOS-eszközén.

További információk

Gyártó

TP-Link

Gyártói garancia

12

Termékkód

B0859MHXXB

%d bloggers like this: