15.2%

TP-Link Archer C7 kétsávos gigabites WiFi router, 1300 Mbit

27 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

TP-Link Archer C7 kétsávos gigabites WiFi router, 1300 Mbit

 • A meglévő hálózathoz vagy kábel / DSL / száloptikai modemhez (WAN) való csatlakozáshoz használt WLAN útválasztó a 802.11ac szabvány szerint működik, az új WLAN generáció. 
 • Egyidejű működés 2,4 GHz-en 450 Mbit / s sebességgel és 5 GHz-en 1300 Mbit / s sebességgel, teljes adatátviteli sebesség: 1,75 Gbps. 
 • Három külső 5dBi antenna és három belső antenna lehetővé teszi a maximális WLAN lefedettséget és megbízhatóságot. 
 • Egy USB port: nyomtatók, fájlok vagy multimédiák egyszerű megosztása. 
 • Szállítási terjedelem: TP-Link Archer C7 AC1750 kétsávos vezeték nélküli váltakozó áramú gigabites útválasztó, három leválasztható kétsávos antenna, tápegység, CD, gyors telepítési útmutató. 
 • Üzemi hőmérséklet: 0 ° C – 40 ° C. 

AC1750 (1750Mbps)

Műszaki információk

További termékinformációk

 

3

Specifikációk
 • Az új generációs WLAN szabványok szerint működik: 802.11ac
 • Egyidejű kettős sáv: Akár 450 Mbit / s 2,4 GHz-en és 1300 Mbit / s 5 GHz-en, ideális HD video streaminghez és online játékokhoz
 • Egy USB 2.0 port a nyomtatók, fájlok és multimédiák egyszerű megosztásához
 • Négy gigabites port a gyors adatátvitelhez, egyidejű szörfözéshez, streaminghez és játékhoz
 • Vendég hozzáférés: Egyszerű WLAN hozzáférés a vendégek számára a helyi hálózat megosztása nélkül

 

A jelenlegi WLAN sebesség-szabvány – 802.11ac

A TP-Link Archer C7 háromszor gyorsabb a jelenlegi 802.11ac szabvány szerinti WLAN szabványnál, mint az előző WLAN N sebességgel rendelkező eszközök. Akár 1,75 Gbit / s kombinált adatátviteli sebességgel van felszerelve: 1300 Mbit / s az 5 GHz-es sávban, és további 450 Mbit / s a ​​2,4 GHz-es sávban. Így az Archer C7 tökéletes választás a zökkenőmentes HD streaming, online játékok és más sávszélességet igénylő feladatok elvégzésére a hálózaton.

4.

Egyidejű kétsávos csatlakozás a késésmentes munka és szórakozás érdekében

Egyidejű kétsávos csatlakozás a késésmentes munka és szórakozás érdekében

Az Archer C7 mind a 2,4 GHz, mind az 5 GHz sávban működik, garantálva ezzel a kiváló vezeték nélküli teljesítményt. Az egyidejű kettős sáv két dedikált hálózat rugalmasságát kínálja Önnek – több sávszélességgel, közvetlenül az Ön igényeihez szabva. Az egyszerű feladatok, például az e-mailek küldése vagy az interneten való szörfözés, a 2,4 GHz-es sávban kezelhetők, míg a sávszélességet igénylő feladatok, például az online játékok vagy a HD video streaming, az 5 GHz-es sávval egyidejűleg feldolgozhatók. .

Tulajdonságok

1.

1.

1.

Két sávú WLAN-nal rendelkező külső antennák növelik a hatótávolságot

Három külső antenna fejlett csatlakozási technológiával az adatok lenyűgöző sebességét teszi lehetővé. A három antennának, amely mind a 2,4 GHz, mind az 5 GHz sávot kiszolgálja, rendkívül nagy vezeték nélküli lefedettség és megbízhatóság érhető el otthona vagy irodája bármely részén.

Hasznos USB port

A többfunkciós USB 2.0 porttal a felhasználók megoszthatják a nyomtatókat, fájlokat és médiákat a helyi hálózat különböző végberendezéseivel. A beépített FTP-kiszolgálóval az adatokhoz kívülről is hozzáférhet.

Gigabites kábelcsatlakozások az ultra-gyors adatátviteli sebesség érdekében

Egy gigabites WAN porttal és négy gigabites LAN porttal akár tízszeres sebességet is elérhet, mint a normál szabványos Ethernet kapcsolatoknál. Használja az Archer C7 mint erős kapcsolót vagy hubot, amely támogatja a robusztus és rendkívül gyors vezetékes hálózatot.

4.

5

6.

Vendég hálózat

A vendéghálózathoz való hozzáférés biztonságos WLAN-hozzáférést biztosít azoknak a vendégeknek, akik otthoni vagy irodai hálózatát használják anélkül, hogy aktiválnák az érzékeny és magánhálózati eszközöket.

IPv6 támogatás

Az Archer C7 támogatja az IPv6-ot (Internet Protocol Version 6), az internetes protokoll legújabb generációját, és így segít a hálózat jövőbiztosságában.

Az IPv6 az adatcsomagok továbbítására és cseréjére szolgáló protokoll olyan csomagorientált hálózatban, mint például az Internet, és biztosítja, hogy minden eszköz továbbra is használható legyen a gyorsan növekvő címhiány ellenére.

Könnyű beállítás és konfigurálás

A konfigurációs program egyszerű és érthető módon, néhány lépésben vezet az optimális eredmény eléréséhez.

További információk

Gyártó

TP-Link

Gyártói garancia

12

Termékkód

B00BUSDVBQ

%d bloggers like this: