Barion Pixel
17.5%

Sunmaki Indukciós Főzőlap 2000 W

46 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Sunmaki Indukciós Főzőlap 2000 W Egyedi főzőlap érintéses vezérléssel, LED kijelzővel és időzítő funkcióval erkélyekhez, kempingekhez, lakóautókhoz és konyhai egységekhez stb.

Termék leírás

Szín Fekete
Anyag Kerámia üveg
Különleges tulajdonság Automatikus kikapcsolás
Márka Sunmaki
Fűtőelemek 1
Watt 2000 watt
  • 2022 legújabb indukciós főzőlap Sunmaki ultra vékony indukciós főzőlap, mindössze 4,8 cm vastag és 2,2 kg. Könnyebb, mint a legtöbb indukciós főzőlap. Normál utazótáskába csomagolható. Kényelmes mozgatni és hordozni, és nem foglal helyet. Erkélyekhez, kempingekhez, lakókocsikhoz és konyhabútorokhoz kiválóan alkalmas.
  • A kezelés kényelmesebb: 6 érintőgomb minden igényt kielégít. A Sunmaki indukciós főzőlap hőmérséklet- és teljesítménybeállítási funkciókkal, 3 órás időzítővel, gyerekzárral és nyomásfokozó funkcióval rendelkezik. A booster funkció maximális teljesítménnyel gyorsan felmelegszik, és 10 perc melegítés után visszatér eredeti állapotába. Ez kiválóan alkalmas levesekhez, tésztákhoz és gyorssült ételekhez. Azok is kompetensek, akik először főznek.
  • Egyéb felhasználási edények: az indukciós főzőlap 10 teljesítményszint és 10 hőmérsékleti fokozat között állítható funkcióval rendelkezik. A legjobb választás tej melegítéséhez, vízforraláshoz, steak készítéséhez, kolbász grillezéshez és különféle konyhák főzéséhez. 10 teljesítmény tartomány: 200W-2000W. 10 hőmérsékleti tartomány: 60℃-240℃
  • Biztonságosabb: A főzőlap megfelelt a CE és GS tanúsítványnak. Az indukciós főzőlap széle simább, és nincsenek éles sarkai. Az indukciós tűzhely automatikus kikapcsolással és rendellenes automatikus védelmi rendszerrel rendelkezik. Akár erkélyeken, kempingeken, lakókocsikon és konyhabútorokon. Használd nyugodtabban.
  • Nagyobb energiahatékonyság: a hagyományos indukciós főzőlapokhoz vagy gázfőzőlapokhoz képest az általános gázfőzőlapok energiahatékonysága 63%, az általános főzőlapé pedig 90%. A Sunmaki indukciós főzőlap energiahatékonysága 93%. Jobban csökkentheti az energiafogyasztást és javíthatja az indukciós tűzhely hatékonyságát.

Termék információ

Kiegészítő adatok:

Egyetlen indukciós főzőlap

Sunmaki hordozható indukciós főzőlap

Ez egy indukciós főzőlap, amely minden igényt kielégít. Hiszünk abban, hogy mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy élvezze az indukciós tűzhelyek által kínált gyors főzést és párolást. A Sunmaki indukciós főzőlap üvegfelülete alatti elektromágneses tér közvetlenül felmelegíti az edényt, és gyorsabban éri el a magas hőmérsékletet, mint akár gázsütéskor.

A Sunmaki szimpla indukciós főzőlap precíz hőmérséklet- és teljesítményszabályozással, 10 teljesítményszinttel és 10 hőmérséklet-ingadozással rendelkezik.

10 teljesítményszint (Watt): 200, 400, 600, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000

·10 Hőmérséklet-ingadozás (℃): 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180, 200, 220, 240

Ennél a mindössze 4,8 cm vastag indukciós főzőlapnál nagyon ritka, hogy ennyi sebességváltó elérhető. Ez egyben az indukciós főzőlap is, amelyen a Sunmaki főzőlap. Ez a Sunmaki indukciós főzőlap nagy előnye, hogy megelégedjen főzés közben.

A különböző hőmérsékleti követelmények és a nagy teljesítményű, 2000 W-os indukciós tűzhely elegendő a mindennapi használatra. Kiválóan alkalmas irodai dolgozóknak és diákoknak.

További információk

Gyártó

Sunmaki

Gyártói garancia

12

color

Fekete

Termékkód

B08HGKQXFJ

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sunmaki Indukciós Főzőlap 2000 W” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: