Barion Pixel

Princess textil gőztisztító – állítható ruhasínnel és gyors fűtési funkcióval, 332834

47 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Princess textil gőztisztító – állítható ruhasínnel és gyors fűtési funkcióval, 332834

  • A ráncok eltűnnek a szeme előtt, így már nem kell vasalni.
  • A forró gőz friss megjelenés érdekében eltávolítja a ráncokat, szagokat és baktériumokat a ruházatból.
  • Csak 60 másodpercig tart a felmelegedés, így azonnal elkezdheti a gőzölést.
  • Praktikus, állítható ruhasín kabátokhoz, blúzokhoz és ruhákhoz.
  • Megöli az összes baktérium és poratka 99% -át, így ruhái, plüssjátékaik és kárpitozott bútoraik frissnek és tisztának tűnnek.

Termékleírás

A Princess 332834 ruhapároló kissé megkönnyíti az életét. Használhatja ruhák, függönyök és kárpitozott bútorok tisztítására. A textil gőztisztítónak csak 60 másodpercre van szüksége, hogy teljesen felmelegedjen. A ráncok, a poratkák és a szagok már a múlté.

Minden alkalomra
a Princess ruhapároló rendelkezik praktikus ruhaszárítóval, amely állítható magasságú, így könnyedén gőzölhet blúzokat vagy hosszú ruhákat. Ez a praktikus ruhasín szélességben állítható blúzok vagy felsők számára is.

Finom textíliákhoz is alkalmas:
Soha többé ne pazaroljon időt és pénzt száraz tisztításra, és váljon gőztisztító szakértővé. A Princess textil gőztisztító frissítheti vagy simíthatja az olyan finom szöveteket, mint a selyem vagy a gyapjú. Egyszerűen tartsa kissé távolabb a gőzrudat, amikor finom ruházatot gőzöl a tökéletes eredmény érdekében.

Biztonságos és könnyen használható
A forgatható kerekeknek köszönhetően könnyedén mozgathatja a Princess ruhagőzölőt. A kivehető víztartály 1,8 literes, és könnyen feltölthető. A ruhagőzölő számos biztonsági funkcióval rendelkezik, és biztonságos a használata. Száraz forralás elleni védelemmel, túlmelegedés elleni védelemmel és rugalmas fúvókával rendelkezik, így mindig biztonságosan használhatja. A tápkábel 1,9 m hosszú, így mindig talál megfelelő aljzatot.

Könnyen elrakható
A Princess textil gőztisztító állítható magasságú, így csak össze kell hajtania a rudat és egyszerűen be kell helyeznie a szekrénybe.

Megöli az összes baktérium 99% -át
A plüssjátékokból, párnákból és kutya fekhelyekből. Olyan helyek, ahol a baktériumok felhalmozódhatnak és nehezen tisztíthatók. A Princess ruhagőzölővel ez pillanatok alatt megtörténik. A forró gőz szinte minden baktériumot elpusztít, és a legerősebb kutyaszagot is eltávolítja. 8 perc elteltével automatikusan kikapcsol, ezért használata biztonságos.

Szállítási terjedelem:
Princess textil gőztisztító, kefetartó és használati utasítás.

Műszaki információk

További termékinformációk

További információk

Gyártó

Princess

Gyártói garancia

12

Termékkód

B01M14XK73