Barion Pixel

PowerLocus Bluetooth sztereo fülhallgató

17 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

PowerLocus Bluetooth-fülhallgató, vezeték nélküli sztereó fejhallgató.

Kapható: lila, terepszínű, fekete-narancs, fekete-vörös, fekete-fehér, fekete-sárga, óceánkék-fehér, aranyrózsa-fehér, ibolyakék-fehér színekben.

 

  • Csodálatos hangminőség: nagyfelbontású sztereó fejhallgatók. Speciálisan tervezett szoftverek és zajcsökkentő technológiák, amelyek az iPod zenét teljesen új szintre emelik! A Deep Bass a Dynamic Power Sound-dal kombinálva biztosítja a legjobb hangminőséget még nagy hangerő esetén is!
  • MINDEN AGES CSOPORTOK SZÁMÍTÁSA: A fülhallgatók összetolhatóak és rugalmasak, így tökéletesen illeszkednek, függetlenül attól, hogy milyen magas a személy. A PowerLocus mindig készen áll arra, hogy eleganciával és kényelemmel lenyűgözze, és több örömöt hozzon a mindennapi használatra! A PowerLocus a legjobb választás az utazáshoz, sportoláshoz és az unisex gyermekek, tizenévesek és felnőttek napi használatához.
  • GYORS CSATLAKOZTATÁS Bluetooth 4.2 segítségével: A Bluetooth fejhallgató könnyen használható. Csak helyezze be a be / ki gombot, és a fejhallgató párosítási módban van. A vezeték nélküli fejhallgatók kompatibilisek az összes Bluetooth vagy 3,5 mm-es dugaszolható eszközzel, valamint a zajcsökkentő technológiát igénylő mikrofonon keresztül is fogadhat hívásokat és kihangosító kommunikációt, amely minden iPhone, Samsung, iPad, iPod, Huawei készülékkel kompatibilis. , LG
  • MINŐSÉG: A PowerLocus olyan anyagokból készül, amelyekkel nagyon jól érzik magukat, és első osztályú megjelenést adnak a modellnek. A szuper puha memóriafehér habbőr fülvédő és fejpánt hozzájárul az optimális kényelemhez, még akkor is, ha hosszú ideig viseli őket. Használja mindenhol, a Protective Premium tokkal együtt, ami megkönnyíti a szállítást, és megtartja az eszközt a karcolódástól.
  • Vezeték nélküli és vezetékes Flexibilis fejhallgatók: Újratölthetőek, 9,5 órán át élvezheti a zenét non-stop. A fejhallgató megvásárlásával 24 hónapos garanciát kap, hogy 100% -ban elégedett legyen. A gyártó oldalán 24/7 ügyfélszolgálat biztosított.
  • ASIN: B07D3P2J6C

További információk

Gyártó

PowerLocus

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07D3P2J6C