Barion Pixel

Nokia 105 SS Fekete (EN,HU,RU,DE,RU,BG,PL) EU

10 450 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Készleten

Kategória:

Leírás

A Nokia 105 Single SIM egy egyszerű, megbízható és könnyen használható készülék, amely ideális választás lehet azoknak, akik egy alapfunkciókkal rendelkező, megbízható mobiltelefont keresnek. A fekete színű készülék egyszerű, de időtálló kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít.

A telefon kijelzője egy 1,77 hüvelykes TFT képernyő, amely tiszta és éles megjelenítést nyújt. A nagyobb ikonok és a könnyen olvasható betűk segítik a felhasználót a könnyű navigációban és a szövegek olvasásában.

A Nokia 105 Single SIM egyszerű funkciókkal rendelkezik, például telefonálás, szöveges üzenetküldés és FM-rádió. A hagyományos gombos billentyűzet lehetővé teszi a könnyű és gyors adatbevitelt. A telefonban található beépített telefonkönyv lehetővé teszi, hogy tárolja az ismerősök és családtagok telefonszámait.

A készülék Single SIM kártya támogatásával rendelkezik, így csak egy SIM kártyát lehet használni vele egyszerre. Ez ideális lehet azoknak, akik egyszerű és kompakt telefont keresnek az alapvető kommunikációs igényeik kielégítésére.

A Nokia 105 Single SIM beépített akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít. A telefon egyszerű és megbízható készülék, amely tartós kialakításával kiemelkedik a mindennapi használatban.