Barion Pixel

Motorola True Wireless Vervebuds 400 Fekete EU

21 100 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Készleten

Cikkszám: XT11424 Kategória:

Leírás

A Motorola True Wireless Vervebuds 400 Fekete vezeték nélküli fülhallgatók, amelyeket a Motorola vállalat fejlesztett ki. Ezek a fülhallgatók kiváló minőséget és kényelmet kínálnak, miközben lehetővé teszik a vezeték nélküli zenehallgatást és telefonhívások kezelését.

A Vervebuds 400 Fekete fülhallgatók modern és letisztult dizájnnal rendelkeznek, amelyek illeszkednek a fülbe és kényelmesen viselhetők hosszabb ideig is. A fekete szín elegáns és időtlen megjelenést kölcsönöz a fülhallgatóknak, amelyek jól illeszkednek a mindennapi stílushoz.

Ezek a fülhallgatók vezeték nélküli Bluetooth technológiát használnak, így könnyedén csatlakoztathatók okostelefonokhoz, táblagépekhez és más Bluetooth-kompatibilis eszközökhöz. A Bluetooth kapcsolat stabil és megbízható, így zavartalan zenehallgatást és hívásokat élvezhetsz.

A Vervebuds 400 fülhallgatók minőségi hangzást nyújtanak, amely tiszta hangzást és erős basszust biztosít. A kiegyensúlyozott hangprofil lehetővé teszi, hogy részletgazdag zenei élményben részesülj, és élvezd a kedvenc dalaidat vagy podcastjeidet.

Ezek a fülhallgatók beépített mikrofonnal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a telefonhívások kezelését. A beépített gombok segítségével egyszerűen válaszolhatsz és befejezheted a hívásokat, valamint hangerőszabályzást és más vezérlési funkciókat is elvégezhetsz.

A Vervebuds 400 Fekete fülhallgatók kompakt és hordozható tokban érkeznek, amely nem csak a fülhallgatók biztonságos tárolását biztosítja, hanem akkumulátorukat is tölti. A fülhallgatók akkumulátora hosszú üzemidőt nyújt, így hosszabb ideig élvezheted a vezeték nélküli zenehallgatást anélkül, hogy gyakran töltenéd őket.

Összességében a Motorola True Wireless Vervebuds 400 Fekete fülhallgatók stílusos és kényelmes megoldást kínálnak a vezeték nélküli zenehallgatáshoz és telefonhívások kezeléséhez. A minőségi hangzás, a hordozható tok és a hosszú üzemidő tökéletesen illeszkednek az aktív életmódot folytató felhasználók igényeihez.