8.3%

HUION Inspiroy Ink H320M többcélú grafikus tábla

43 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

HUION Inspiroy Ink H320M többcélú grafikus tábla

A H320M az első Huion grafikus táblagép, amellyel fejlesztheti a kreativitást a grafikus táblagépen és kifejezni ötleteit a Flip H320M és Doodle az LCD írótáblán, amelyet az e-papír technológiával fejlesztettek ki. Nyomja meg a Vezérlőpult Összes törlése gombot a munkaterület frissítéséhez-

🏆A legmagasabb szintű termékkonfiguráció: A H320M grafikus táblagéphez mellékelt CR2025 gombelem akkumulátor 1–2 évig támogatja az LCD táblagép törlés gombját, mivel a táblagép alacsony fogyasztású technológiával rendelkezik. A  C típusú interfész egyszerű és gyors kapcsolatot biztosít, amely tovább optimalizálja a felhasználói élményt.

Teljes rajzélmény : Ha a kezében van az akkumulátor nélküli PW100 toll, váltakozva rajzólhat könnyűr és nehéz módban, megtekintheti a 8192 nyomásérzékenységi szint által létrehozott különféle vonalakat. A dinamikus kefe és a ± 60 ° -os dőléstartó kombinációja még intenzívebb rajzélményt nyújt a művész számára. A toll, amely a H320M grafikus tábla mindkét oldalán működik.
MoreA további kényelem érdekében fejlesztették ki.Csatlakoztassa a H320M készüléket az Androidhoz, és indítsa el a telefonján a Huion Sketch alkalmazást, vagy egy másik rajzoló alkalmazást, és az Android telefonja digitális képernyővé válik. A H320M vastagsága pedig 9 mm és 450 g , így könnyen használható kültéri rajzoláshoz. Tippek: Felhívjuk figyelmét, hogy egyes Samsung mobiltelefon-sorozatokban (a Galaxy Note sorozat kivételével) lehet, hogy nincs kurzor a telefonon.
🏆Kompatibilitás és garancia: Támogatja a Windows 7 vagy újabb, MacOS 10.12 vagy újabb, Android 6.0 vagy újabb rendszereket, kompatibilis a legnépszerűbb festési és tervezési programokkal, mint például a Photoshop, a Paint Tool Sai, az Illustrator, a Sketchbook Pro, a Medibang Paint Pro és még sok más programmal. A Huion kétéves garanciát vállal minden Huion termékre.

Műszaki információk

Márkanév HUION
Tárgy súlya 1,22 Kg
Csomag méretek 35,4 x 22,3 x 6,8 cm
Gyártói referencia H320M
Szín Koralle
további információ
ASIN B07X41T31F

 

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07X41T31F

%d bloggers like this: