HUION Inspiroy Ink H320M többcélú grafikus tábla

47 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

HUION Inspiroy Ink H320M többcélú grafikus tábla

A H320M az első Huion grafikus táblagép, amellyel fejlesztheti a kreativitást a grafikus táblagépen és kifejezni ötleteit a Flip H320M és Doodle az LCD írótáblán, amelyet az e-papír technológiával fejlesztettek ki. Nyomja meg a Vezérlőpult Összes törlése gombot a munkaterület frissítéséhez-

🏆A legmagasabb szintű termékkonfiguráció: A H320M grafikus táblagéphez mellékelt CR2025 gombelem akkumulátor 1–2 évig támogatja az LCD táblagép törlés gombját, mivel a táblagép alacsony fogyasztású technológiával rendelkezik. A  C típusú interfész egyszerű és gyors kapcsolatot biztosít, amely tovább optimalizálja a felhasználói élményt.

Teljes rajzélmény : Ha a kezében van az akkumulátor nélküli PW100 toll, váltakozva rajzólhat könnyűr és nehéz módban, megtekintheti a 8192 nyomásérzékenységi szint által létrehozott különféle vonalakat. A dinamikus kefe és a ± 60 ° -os dőléstartó kombinációja még intenzívebb rajzélményt nyújt a művész számára. A toll, amely a H320M grafikus tábla mindkét oldalán működik.
MoreA további kényelem érdekében fejlesztették ki.Csatlakoztassa a H320M készüléket az Androidhoz, és indítsa el a telefonján a Huion Sketch alkalmazást, vagy egy másik rajzoló alkalmazást, és az Android telefonja digitális képernyővé válik. A H320M vastagsága pedig 9 mm és 450 g , így könnyen használható kültéri rajzoláshoz. Tippek: Felhívjuk figyelmét, hogy egyes Samsung mobiltelefon-sorozatokban (a Galaxy Note sorozat kivételével) lehet, hogy nincs kurzor a telefonon.
🏆Kompatibilitás és garancia: Támogatja a Windows 7 vagy újabb, MacOS 10.12 vagy újabb, Android 6.0 vagy újabb rendszereket, kompatibilis a legnépszerűbb festési és tervezési programokkal, mint például a Photoshop, a Paint Tool Sai, az Illustrator, a Sketchbook Pro, a Medibang Paint Pro és még sok más programmal. A Huion kétéves garanciát vállal minden Huion termékre.

Műszaki információk

Márkanév HUION
Tárgy súlya 1,22 Kg
Csomag méretek 35,4 x 22,3 x 6,8 cm
Gyártói referencia H320M
Szín Koralle
további információ
ASIN B07X41T31F

 

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07X41T31F

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HUION Inspiroy Ink H320M többcélú grafikus tábla” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: