CHOETECH T555-S vezeték nélküli töltő, 10 W

5 490 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

7,5 W és 10 W Qi töltés 7,5 W gyors töltőállvány iPhone Xs / Xs Max / XR, iPhone X / 8/8 plus.10W gyors töltési módban CSAK a Samsung Galaxy Note 9 / S9 / S9 Plus / 8. megjegyzés / S8 / S8 Plus / S7 / S7 Edge / S6 Edge + / 5. megjegyzés (QC2.0 / QC3.0 adapter használatával). 5W a Huawei Mate 20 Pro / RS, S6 / S6 Edge és így tovább.

【Gyors vezeték nélküli töltés és kettős tekercsek】 Élvezze az 1,6-szor gyorsabban, mint a szokásos vezeték nélküli töltőkészülékek, rövid időn belül feltöltheti eszközt a holttestből teljes egészében. A 2 adótekercs hatékonyabban takarja le a vezeték nélküli töltési területet, lehetővé teszi a telefon szabad helyzetbe hozását, nincs szükség tökéletes beállítási díjra.
Case Töltés az ügyben】A vezeték nélküli töltőpad a 4 mm-nél vastagabb telefontokokon keresztül töltődik. De a hatékonyabb töltés érdekében javasoljuk, hogy a CASE-t töltés közben távolítsák el. Nincs fém és mágneses melléklet vagy hitelkártya.
【Álló és fekvő tájolás】 Töltse fel telefonját függőlegesen és vízszintesen is, tökéletes szemszöggel, ideálisan alkalmazva a Face ID-vel, nyomon követheti az üzeneteket, videókat nézhet meg, zenét hallgathat, megszakítás nélkül kezdeményezhet hívásokat, és a képernyő töltés közben elrejthető.
【Hálószobás használat és tanúsított biztonságos】 Biztonságosabb töltőmodul használata a hő csökkentésére, a sugárzás és a vezeték nélküli töltéssel kapcsolatos túlmelegedési kockázatok kiküszöbölésére. Beépített túltöltés és hőmérséklet-szabályozás, lágy LED-es jelzőfény, amely lehetővé teszi a teljes nyugalmat.

Műszaki adatok
Teljesítménybemenet: 5V-2A, 9V-1,8A
Teljesítmény: 10W (max.)
Anyag: Tűzvédelmi ABS
tanúsítás: CE, FCC és RoHS

tippek
1. A gyors vezeték nélküli töltéshez a Quick Charge 2.0 / 3.0 hálózati adaptert kell használni. Nem működik az Apple Watch vagy iPad készülékkel.
2. Normális, ha a vevőtekercs vagy -lemez felmelegszik a vezeték nélküli töltési folyamat során.
3. A jobb töltési élmény érdekében javasoljuk, hogy a töltés alatt távolítsa el a védőburkolatot.

Csomag
1 x vezeték nélküli töltőállvány
1 x mikro-USB kábel (1,2 m)
18 hónapos garancia és barátságos ügyfélszolgálat

‘EAN: 6971824972061

További információk

Gyártó

Choetech

Gyártói garancia

12

Termékkód

6971824972061

%d bloggers like this: