44.8%

CHOETECH T517 Qi vezeték nélküli töltőpad

3 690 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

CHOETECH T517 Qi vezeték nélküli töltőpad. Galaxy Note 5, S6 Edge + / S6 / S6 Edge, S8, Nexus 4/5/6, Nokia Lumia 950xl / 950 és egyéb Qi-kompatibilis eszközökhöz. (ezüst és fekete színben)

Vezeték nélküli töltőpad

Vezeték nélküli töltés

A Qi-kompatibilis eszköz vagy a Qi-kompatibilis borítóval felszerelt eszköz lehelyezésének pillanatát indítja. Vigyázzon és töltse fel, nincs szükség kábelre vagy USB interfészre. Népszerű kompatibilis eszközök (oCsak a normál töltési sebességet támogatja): iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone X / Galaxy Note 8 / Note 5 / S6 / S6 Edge / S6 Edge Plus / S8 / S8 Plus / Nokia 9 / Nexus 4 / Nexus 5 / Nexus 6. (NEM az Apple Watch számára)

Vezeték nélküli töltőpad

Sleep-barát

A beépített intelligens villámérzékelővel automatikusan elhomályosíthatja a vezeték nélküli töltő fényét a szoba sötétsége szerint. Ne aggódjon akiküszöböli az indikátor által okozott minden figyelmet.

Biztonsági töltés

Beépített intelligens chip, amely ellenáll a vezeték nélküli töltőpadnak a túlmelegedés, a túlfeszültség és a rövidzárlat ellen. Biztosítsa telefonjainak végső biztonságát.

Rendkívül kompakt

Kávéscsésze alátétméret (3,3 × 3,3 × 0,7 hüvelyk), 2,25oz, vonzó színnel, modern, prémium megjelenésű, egyszerűvé és divatossá teszi. A telefon tökéletesen illeszkedik és könnyen szállítható.

Vezeték nélküli töltőpad

 

Nincs vezeték, nincs zavar

 

Az élvonalbeli Qi-induktív technológiának köszönhetően a QI-kompatibilis eszköz feltöltése ugyanolyan egyszerű, mint a vezeték nélküli töltőpadon történő beállítás.

 

Biztonságos és megbízható használat

 

Beépített intelligens chip, amely megakadályozza a vezeték nélküli töltőbetétet a túlmelegedéstől, a túlfeszültségtől és a rövidzárlattól. Termékeink FCC, CE és ROHS tanúsítvánnyal rendelkeznek

 

Intelligens villámérzékelő

 

beépített intelligens villámérzékelővel a vezeték nélküli töltő indikátora automatikusan elhomályosíthatja a kijelzőt a helyiség sötétségének megfelelően. az indikátor által okozott figyelmetlenség nélkül.

 

Kompakt méret és csúszásgátló gumi markolat

 

A qi vezeték nélküli töltő kompakt méretű, felső és alsó gumi fogantyúval rendelkezik, amely nem teszi lehetővé a cellás fényképeketnem üvegből készült test, mint például a Galaxy S6, hogy kiszabaduljon.

 

Népszerű kompatibilis modellek (onLY támogatja a normál töltési sebességet)

 • iPhone 8/8 Plus, iPhone X
 • Galaxy Note 8 / Note 5 / S6 / S6 Edge / S6 Edge Plus / S8 / S8 Plus
 • Nexus 4 / Nexus 5 / Nexus 6
 • LG D1L, LG LTE2, LG G2 (Verizon)
 • Nokia 9 / Nokia Lumia 920/1020/928 / Lumia 950xl és Lumia 950
 • HTC 8X (nem brit verzió) / HTC Droid DNA / Rzound

 

Jegyzet:

 • Ez a vezeték nélküli töltő oTilos a normál töltést támogatni, a gyors töltést nem.
 • A csomag NEM tartalmazza a vezeték nélküli töltőkészüléket és a hálózati adaptert
 • A magas töltési hatékonyság megőrzése érdekében kérjük, hogy az áramforrásként 1500 mA feletti adaptert használjon, és töltés közben távolítsa el a védőtokot
 • A töltéshez használja a csomagban található USB töltőkábelt vagy az eredeti kábelt
 • A vezeték nélküli töltő nem kompatibilis az LG G6 készülékkel
 • Nem kompatibilis az Apple Watch-lal.

EAN: 6971824971392 (ezüst)

6971824970203 (fekete)

További információk

Gyártó

Choetech

Gyártói garancia

12

Termékkód

6971824971392

%d bloggers like this: